Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Εγκυμοσύνη / Συμπληρώματα / PRENATAL NUTRIENTS
tablets 60s/120s

Μέγεθος :
 


SOLGAR

Φόρμουλα πολυβιταμινών και πολυμετάλλων για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Παρέχει υψηλής ισχύος βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη D, αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως C και E, καροτενοειδή όπως βήτα-καροτίνη, και τα πλέον βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, ψευδάργυρο, ιώδιο, μαγγάνιο, χαλκό, χρώμιο, σελήνιο) σε βάση πρωτεΐνης από σόγια. Ο δισγλυκινικός σίδηρος που περιέχεται δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα, στομαχικές ενοχλήσεις ή μετεωρισμό. Τα μέταλλα που περιέχει το προϊόν είναι χηλικής μορφής και παρασκευάζονται από τα εργαστήρια Albion σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές. Κατάλληλο για vegans.

Συνήθης χρήση:
Λαμβάνετε 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη λαμβάνεται από άτομα με φαινυλκετονουρία. Μακριά από παιδιά λόγω πιθανής δηλητηριάσης από την υψηλή δόση σιδήρου.

Συστατικά

Άλλα Συστατικά
Φυτική κυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο του τιτανίου, φυτική γλυκερίνη, πυρίτιο.

Δεν περιέχει
Γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, μαγιά, ζάχαρη, άμυλο, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά, χρωστικές.

Συσκευασία
60/ 120 ταμπλέτες.

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης