Κατηγορίες
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

 

 

Για την ακύρωση μιας παραγγελιάς απαιτείται η ενημέρωση μας με e-mail  στο info@openpharmacy24.com. Ακύρωση  της παραγγελίας είναι δυνατή μόνο μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

 Επιστροφή των αγορασθέντων προϊόντων μπορεί να γίνει εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση επιστροφής επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Επιστροφές προϊόντων που αγοράστηκαν με προσφορά δεν γίνονται δεκτές.

 
Κόστος επιστροφών

 Σε περίπτωση υπαιτιότητας του openpharmacy24.com το κόστος της επιστροφής βαρύνει το openpharmacy24.com και ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.
Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα
Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης