Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Όροι Χρήσης

 

 

Η χρήση του  www.openpharmacy24.com σημαίνει αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του, όπως αυτοί διαμορφώνονται κάθε φορά. Σε περίπτωση μη αποδοχής τους μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας .

 

Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην ιστοσελίδα του www.openpharmacy24.com συμφωνεί να παρέχει ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το www.openpharmacy24.com, στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στις υπηρεσίες του, ειδάλλως σε περίπτωση παροχής ανακριβών στοιχείων το www.openpharmacy24.com έχει το δικαίωμα να αρνηθεί οποιανδήποτε τωρινή ή μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.

 
Το www.openpharmacy24.com, δεν ευθύνεται για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιρειών. Ωστόσο, σε περίπτωση ξαφνικής ελλείψεως κάποιου προϊόντος ή μεγάλης παραγγελλειοληψίας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για το χρονικό διάστημα 1 μηνός. Mετά το πέρας του διαστήματος η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.  Εφόσον όμως σε μια παραγγελία υπάρχουν και προϊόντα που είναι διαθέσιμα, θα σας ενημερώσουμε  γι'αυτά.
 

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που βρίσκονται στο www.openpharmacy24.com ανήκουν στο  www.openpharmacy24.com  και στις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται  η παρούσα ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε χρήση του φωτογραφικού υλικού και των κειμένων, χωρίς την γραπτή άδεια των εταιρειών, θα διώκεται νομικά.  

 

Το  www.openpharmacy24.com  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης του παρόντος.

 

 

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α..

 

 

Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης