Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βιταμίνες B / VITAMIN B12 (CYANOCOBALAMIN) 1000μg
50 veg.tabs

Τιμή : € 14,40€ 11,52€


Health aid

Η Βιταμίνη Β12 είναι ευεργετική στο σχηματισμό και  στην ανανέωση υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη καλή διατήρηση του νευρικού συστήματος και στη σωστή χρήση των λιπών, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών από τον οργανισμό. Είναι επίσης χρήσιμη στην ανάπτυξη των παιδιών και στην αύξηση της όρεξης τους. Έρευνες είναι σε εξέλιξη για την χρησιμότητα της βιταμίνης Β12 στην καλυτέρευση της ισορροπίας, της συγκέντρωσης, της μνήμης και στην μείωση της επιθετικότητας. Η Βιταμίνη Β12 μπορεί να απουσιάζει σε μία χορτοφαγική δίαιτα, γιατί βρίσκεται μόνο στα παράγωγα του κρέατος, οπότε ένα ημερήσιο συμπλήρωμα διατροφής Β12 συνιστάται σε όλους τους φυτοφάγους. 


Άλλα Συστατικά: Microcrystalline Cellulose, di-Calcium Phosphate, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC), Silicon Dioxide, Veg. Magnesium Stearate, Coating: (HPMC, glycerine).

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει άμυλο, μαγιά, γλουτένη, σόγια, αλάτι, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, ούτε γενετικώς μεταλλαγμένα συστατικά, σιτάρι και υποπροϊόντα γάλακτος.  Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegan
s.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών  1-2 ταμπλέτες ημερησίως. Να καταπίνεται ολόκληρη χωρίς να σπάει ή να μασιέται. Παιδιά 3 έως 12 ετών μία ταμπλέτα ημερησίως.

50  ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης