Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Αντιοξειδωτικά / FRUTEIN 612 g

Μέγεθος :
 


Natures Plus

Μεγάλης αντιοξειδωτικής ισχύος (2000 ORAC ανά μερίδα) εξαιρετικής γεύσης πρωτεϊνούχα φόρμουλα.Περιέχει κόκκινα, άγρια κυρίως φρούτα και καρπούς, από το γνωστό ρόδι, μέχρι τα εξωτικά Acai, Noni, Goji, Mangosteen. Επίσης, μεγάλη σειρά βιταμινών και μετάλλων, πλήρη πρωτεΐνη (36%) και πλήθος αντιοξειδωτικών λαχανικών, βοτάνων και υγιεινών τροφών, μεταξύ των οποίων σπιρουλίνα, γύρη μελισσών, φύτρα κριθαριού, τζίνσενγκ, αστράγαλο, παπάγια, ανανά. Το σύστημα ενζύμων Activessence βοηθά στην καλύτερη πέψη/ απορρόφηση των συστατικών και στην απελευθέρωση κυτταρικής ενέργειας. Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. 

Frutein Blue (612 g): Εξαιρετικής γεύσης και παρόμοιας σύστασης και ισχύος με την προηγούμενη, με περισσότερη όμως έμφαση στα μπλε φρούτα και καρπούς μεταξύ των οποίων το μυρτίδιο, ο σαμπούκος, το κόκκινο- μπλέ σταφύλι, το φρούτο του πάθους, το black currant. Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Δεν περιέχει γλουτένη.

Fruitein Green (576 g): Φόρμουλα παρόμοια με τις δύο προηγούμενες, με έμφαση όμως στο πράσινο. Περιέχει πάνω από 50 φρούτα και λαχανικά και πράσινα μέρη φυτών.


Χτυπήστε (shake) η αναμίξτε στο μπλέντερ μία (εσώκλειστη) μεζούρα με 1 σχεδόν ποτήρι νερό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί γάλα (1 ποτήρι). Το γευστικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν το νερό ή το γάλα είναι πολύ κρύα. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε γιαούρτι , κρέμα. κλπ.

Σκόνη 612 γρ./ 576 γρ


Φωτογραφίες
   


Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης