Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Πολυβιταμίνες / SOURCE OF LIFE GOLD
90 tabs/180 mini tabs

Μέγεθος :
 


Natures Plus

Το 1986 το κλασικό Source of Life έφερε την επανάσταση στα πολυβιταμινούχα προϊόντα και εξακολουθεί  μέχρι σήμερα να έχει εκατομμύρια πιστούς, λόγω της άμεσης ενέργειας και του εκπληκτικού αισθήματος υγείας και ευεξίας που προσφέρει. Το Source of Life Gold περιλαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής φόρμουλας  και ενσωματώνοντας τις νεότερες κατακτήσεις της επιστήμης, είναι ένα επαναστατικό προϊόν μη συγκρίσιμο με οτιδήποτε κυκλοφορεί διεθνώς. Περιέχει πάνω από 200 φυσικά συστατικά, μεταξύ των οποίων ωκεανικά φύκια, μικροφύκια και βιολογικά θεραπευτικά μανιτάρια, φρούτα, υπερ-φρούτα και καρπούς από όλο το φάσμα των χρωμάτων, ωμέγα λιπαρά οξεά, αποτοξινωτικά, αντιγηραντικά και πλήρη σειρά προβιοτικών και φυσικών ενζύμων. Αντιοξειδωτική ισχύ ανά δόση: 2500 ORAC!

Source of Life Gold mini tabs: Η προηγούμενη φόρμουλα σε μίνι ταμπλέτες. Περιέχει όλα τα συστατικά των μεγάλων ταμπλετών αλλά στη μισή ποσότητα.


Συστατικά

Δεν περιέχει
Μαγιά, σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Αρχικά (7-10 ημέρες), τρεις ταμπλέτες μια φορά την ημέρα. Ακολούθως, η δόση μπορεί να περιοριστεί στις 1 εώς 2 ταμπλέτες.

Source of Life Gold mini tabs: Αρχικά (7-10 ημέρες), έξι ταμπλέτες μια φορά την ημέρα. Ακολούθως, η δόση μπορεί να περιοριστεί στις 2 εώς 4  ταμπλέτες.

90 ταμπλέτες/ 180 μίνι ταμπλέτες.


Φωτογραφίες
     


Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης