Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Οφθαλμική/ Ωτική φροντίδα / OPTI-FREE RepleniSH

Τιμή : € 11,57€ 8,70€


Alcon

Μόνο το OPTI-FREE® RepleniSH® Διάλυμα Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων περιέχει TEARGLYDE® σύστημα αναδιαμόρφωσης διπλής δράσης κατοχυρωμένο με εμπορικό σήμα το οποίο έχει αποδειχθεί ότι αναδιαμορφώνει και συγκρατεί την υγρασία στην επιφάνεια του φακού καθημερινά.

Καθαρισμός:
αποδεδειγμένα ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που αφαιρούν τις πρωτεϊνικές εναποθέσεις και έτσι οι φακοί παραμένουν φρέσκοι και άνετοι όλη την ημέρα.

Ανεση:
περιέχει TEARGLYDE® σύστημα αναδιαμόρφωσης διπλής δράσης, κατοχυρωμένο με εμπορικό σήμα το οποίο έχει αποδειχθεί ότι αναδιαμορφώνει και συγκρατεί την υγρασία στην επιφάνεια του φακού καθημερινά.

Συμβατή Απολύμανση:
Βελτιωμένη σύνθεση απολύμανσης η οποία είναι συμβατή με τους φακούς Σιλικόνης Υδρογέλης και τους μαλακούς φακούς. Σκοτώνει τα βακτήρια (μικρόβια) που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στα μάτια σας.

TETRONIC® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της BASF.

**Αυτή η σύνθεση η οποία καλύπτεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν πωλείται με καμία άλλη ονομασία. Μην αλλάζετε διαλύματα χωρίς να συμβουλευτείθε τον ειδικό για τη φροντίδα των ματιών σας. Συμβουλευθείτε το φύλλο οδηγιών χρήσης για πλήρεις οδηγίες και σημαντικές πληροφορίες σχετικές με την ασφάλεια.Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου. Φυλάσσετε όρθιο.

Να το χρησιμοποιείτε πριν την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο προϊόν.
Να μη το χρησιμοποιείτε με θερμική μέθοδο απολύμανσης.
Έξι μήνες μετά το πρώτο άνοιγμα του περιέκτη, τυχόν υπόλοιπο διάλυμα πρέπει να απορρίπτεται.

 


TEARGLYDE® σύστημα αναδιαμόρφωσης διπλής δράσης, κατοχυρωμένο με εμπορικό σήμα. 
(TETRONIC® 1304, nonanoyl ethylenediaminetriacetic acid)** με POLYQUAD®** (polyquaternium -1)0,001 % και ALDOX®**(myristamidopropyl dimethylamine) 0,0005% συντηρητικά.

300 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης