Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Ραγάδες/Κυτταρίτιδα / Nuxe Body
Huile Minceur

Τιμή : € 25,00€ 20,00€


Nuxe

Λάδι περιγράμματος σώματος για την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα. Για όλους τους τύπους δέρματος (στομάχι και οι γοφοί)

Αυτό το λάδι για την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στις επίμονες περιοχές.
Διασπάται και ξεμπλοκάρει το δέρμα, αφήνοντάς το εξαιρετικά απαλό και λείο.

Η περιφέρεια της μέσης μειώνεται, γοφοί και μειώνονται μέχρι 1,5 εκατοστά-*.

Το δέρμα είναι λείο: 100% **

Περισσότερα τονωμένο: 85% **.
* Μέσο αποτέλεσμα που προκύπτει σε 33% των ατόμων. Η κλινική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε 31 εθελοντές μετά από 56 ημέρες με δύο φορές την ημέρα εφαρμογή. Μέσο για όλα τα θέματα:-0,6 εκατοστά
** Δοκιμή χρήσης πραγματοποιείται κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε 39 εθελοντές μετά από 28 μέρες με δύο φορές την ημέρα χρήση. % με εθελοντών που συμφώνησε με τον ισχυρισμό.

Περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς paraben.

 


Εμπλουτισμένο με 10 Αιθέρια Έλαια (Αιώνιο λουλούδι, Κέδρος, γκρέιπφρουτ), το NUXE Body Λάδι σώματος, για εγκατεστημένη κυτταρίτιδα διεγείρει την απομάκρυνση του νερού για να βγάλει από το αδιέξοδο τους πρησμένους ιστούς και κατά συνέπεια μειώνει την εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα. Τα έλαια από σουσάμι, Macadamia και φουντούκια διευκολύνουν και σε συνδυασμό με εκχύλισμα από κακάο ενεργοποιούν τη διάσπαση και απελευθερώνουν το συσσωρευμένο λίπος.

Εφαρμόστε το προϊόν το πρωί και / ή το βράδυ με κυκλικές κινήσεις μασάζ. Στις επίμονες περιοχές, χρησιμοποιήστε πιέσεις για την προώθηση της απελευθέρωσης λίπους.
Συμβουλή ομορφιάς: Για ένα πλήρες πρόγραμμα θεραπείας, χρησιμοποιήστε NUXE BODY Body-Contouring Serum for Embedded Cellulite το πρωί και NUXE BODY Body-Contouring Oil for Infiltrated Cellulite το βράδυ.

100 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης