Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Ραγάδες/Κυτταρίτιδα / Nuxe Body
Serum Minceur Cellulite

Τιμή : € 29,00€ 23,20€


Nuxe

Ορός σώματος για την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα. Όλοι οι τύποι δέρματος

Αυτή η επιστημονική καινοτομία παρέχει μια τριπλή συνολική συσφιγκτική δράση για να μειώσει την εμφάνιση την ενσωματωμένης κυτταρίτιδας. Κατά την εφαρμογή, οι ελαφριές διορθωτικές χρωστικές εξομαλύνουν την επιφάνεια του δέρματος σε μια στιγμή.
Ως ένας νέος σύμμαχο στη διόρθωση του περιγράμματος του σώματος, ο ορός λιώνει πάνω στο δέρμα αμέσως, αφήνοντας το απίστευτα απαλό και λείο.

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι εμφανώς μειωμένη: 74% *.

Οι στοχευμένες καμπύλες μειώνονται έως και κατά 1,9 εκατοστά **

Η περιφέρεια των μηρών βελτιώνεται: 72% *.
* Δοκιμή χρήσης πραγματοποιείται κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε 43 εθελοντές μετά από 56 ημέρες, δύο φορές ημερησίως χρήσης -% των εθελοντών που συμφώνησε με τον ισχυρισμό.
** Μέσο όρος που προκύπτει για το 33% των ατόμων στην περιοχή των γοφών. Κλινική δοκιμή πραγματοποιείται κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε 36 εθελοντές μετά από 56 ημέρες από δύο φορές την ημέρα εφαρμογής. Μέσος όρος για όλα τα θέματα: -1 cm.

Περιέχει 94% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς paraben.

 


Εφαρμόστε τον ορό το πρωί και / ή το βράδυ. Κάντε μασάζ έντονα με κυκλικές κινήσεις στις επίμαχες περιοχές, τότε χρησιμοποιήστε πιέσεις για την προώθηση της απελευθέρωσης λίπους.
Συμβουλή ομορφιάς: Για ένα πλήρες πρόγραμμα θεραπείας, χρησιμοποιήστε NUXE BODY Body-Contouring Serum for Embedded Cellulite το πρωί και NUXE BODY Body-Contouring Oil for Infiltrated Cellulite το βράδυ.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης