Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / COMFORT PEEL

Τιμή : € 34,66€ 24,26€


Lierac

Η ηλικία και η διαρκής έκθεση στον ήλιο έχουν χαρακτηριστικές κυτταρικές εκδηλώσεις: ρυτίδες πιο διακριτές, θαμπή και τραχιά υφή, μια επιδερμίδα παχιά και αφυδατωμένη

Τα σημάδια αυτά, ειδικά ορατά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ οφείλονται βασικά σε μια καθυστέρηση της κυτταρικής ανανέωσης.

Για να ελαττώσουν ορατά αυτές τις εκδηλώσεις,τα εργαστήρια LIERAC έφεραν τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα peeling που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα.

Εμπνευσμένα από την δερματολογική τεχνική του peeling αυτά τα προϊόντα αποτελούνται από υδροξυ-οξέα (σαλικυλικό οξύ+γλυκολικό οξύ) και ουρία.

■ COMFORT PEEL Κρέμα υψηλής ανεκτικότητας, μέγιστης απόλαυσης

Η 1 η φροντίδα peeling που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας για αποτέλεσμα «νέας επιδερμίδας» και ατέλειωτη απαλότητα. Κρέμα απόλυτης άνεσης με 5% υδροξυοξέα νέας γενιάς  για αποτελέσμα υψηλής ανεκτικότητας, ακόμη και από τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη, πιο λεία, πιο φωτεινή.

Υψηλή ανεκτικότητα ελεγμένη από δερματολογική έρευνα*.

* έρευνα σε 22 άτομα 35-65 ετών /δερματολογικός έλεγχος/ 28 μέρες χρήσης

 


Υδροξυοξέα νέας γενιάς 5% [Σαλικυλικό οξύ + Γλυκολικό οξύ]: Αποκλειστική τεχνολογία Yψηλής Aνεκτικότητας της Lierac: Ο συνδυασμός του σαλικυλικού οξέος και του γλυκολικού οξέος με φυσικά μόρια χαρίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επιφάνεια και στο βάθος, και ύψιστη ανεκτικότητα.

Ουρία 3%: Θεμελιώδες δερματολογικό συστατικό που εξασφαλίζει μέγιστη ενυδάτωση και βελτιώνει την ανεκτικότητα στο προϊόν.

Χρησιμοποιήστε το COMFORT PEEL πρωί ή και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Η εφαρμογή μπορεί να επεκταθεί και στο ντεκολτέ. Ιδανικό για χρήση κάτω από το μακιγιάζ.

Φιαλίδιο 40 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης