Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Κηλίδες / ANTI-TACHES
CORRECTION ACTIVE

Τιμή : € 49,82€ 34,87€


Lierac

Οι καφέ κηλίδες εμφανίζονται υπό την επήρεια διαφόρων παραγόντων όπως είναι οι ακτίνες UV, οι ορμονικές διαταραχές και ιδίως η ηλικία. Συγκεντρώνονται στο επίπεδο των σημείων που εκτίθενται στον ήλιο (πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια) και οφείλονται κυρίως σε:

-    Διαταραχή της παραγωγής και της διασποράς της μελανίνης (καφέ πιγμέντα που είναι υπεύθυνα για το χρώμα της επιδερμίδας)

-    Στην συγκέντρωση της lipofuscine στα κύτταρα (πιγμέντα οξειδίου -    που ενισχύουν το καφέ χρώμα των κηλίδων)

Τα πλεονάσματα της μελανίνης συγκεντρώνονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και δημιουργούν τις ανωμαλίες στο χρώμα της επιδερμίδας.
 

Χρησιμοποιείτε καθημερινά αυτά τα 2 προϊόντα που περιέχονται στο πρόγραμμα κατά των καφέ κηλίδων.

ΣΤΑΔΙΟ 1

■ Essence activatrice de depigmentation Απόσταγμα που ενεργοποιεί τον αποχρωματισμό. Πολύ ενισχυμένο σε γλυκολικό οξύ(5%)και γαλακτικό οξύ (5%), αυτό το απόσταγμα διορθώνει το χρώμα των καφέ κηλίδων από τις πρώτες ημέρες χρήσης μειώνοντας τα συγκεντρωμένα στην επιφάνεια πιγμέντα και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση. Η παρουσία ενός ενυδατικού συστατικού δίνει απαλότητα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει πολύ καλή ανεκτικότητα στο προϊόν.

ΣΤΑΔΙΟ 2

■ Serum intensif depigmentant Ορός για έντονο αποχρωματισμό. Περιέχει το αποκλειστικό, έντονα λευκαντικό σύμπλοκο της LIERAC. Αυτό το σύμπλοκο αποτελείται από 3 αποτελεσματικά συστατικά που εξασφαλίζουν μία συγκεκριμένη δράση στα 2 πιγμέντα (μελανίνη και lipofuscine) που είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση των καφέ κηλίδων. Μέρα με τη μέρα οι κηλίδες σβήνουν, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, απαλή και το χρώμα της είναι ομοιόμορφο.

Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

 


AHA που προετοιμάζει τον αποχρωματισμό σε δοσολογία 10%: Ο συνδυασμός γλυκολικού οξέος και γαλακτικού οξέος επιτρέπει την απολέπιση της κεράτινης στιβάδας και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, εξαλείφοντας γρήγορα τη μελανίνη που συγκεντρώνεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC κατά των καφέ κηλίδων: Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και με φυτικά εκχυλίσματα, δρα στοχευμένα στα δύο πιγμέντα που ευθύνονται για την εμφάνιση των καφέ κηλίδων (Μελανίνη και Lipofuscine).

Φυτικό εκχύλισμα από λίτσι: Φωτίζει φυσικά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα της εξασφαλίζει ενυδάτωση και άνεση.

Στάδιο 1: Απόσταγμα
Εφαρμόστε προσεκτικά πρωί και βράδυ πάνω στις καφέ κηλίδες. Χρησιμοποιήστε ως αγωγή τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Στάδιο 2: Ορός
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μετά το Απόσταγμα, σε όλη την επιφάνεια των επίμαχων περιοχών (πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια). Χρησιμοποιήστε ως αγωγή  τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Φιαλίδιο με αντλία 30 ml και  Roll-on 5 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης