Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Ραγάδες/Κυτταρίτιδα / PHYTOLASTIL GEL

Τιμή : € 27,55€ 19,29€


Lierac

PHYTOLASTIL
ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ
Για να διατηρήσετε τη θηλυκότητά σας τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και αργότερα, εμπιστευτείτε χωρίς κανένα δισταγμό το σώμα σας στα προϊόντα LIERAC. Συνδυάζουν επιστημονική αποτελεσματικότητα με τη δύναμη των φυτών. Δράση για ομορφιά! Η αποτελεσματικότητα και η απόλυτη ασφάλεια του PHYTOLASTIL έχουν επιβεβαιωθεί από κλινικές μελέτες. Το PHYTOLASTIL είναι ένα προϊόν που το συστήνουν οι δερματολόγοι. Οι νέες μητέρες μπορούν να το χρησιμοποιούν με απόλυτη ασφάλεια.

■    PHYTOLASTIL GEL

Από τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης, χρησιμοποιείτε τακτικά το PHYTOLASTIL gel πάνω στο στήθος, την κοιλιά και ψηλά στους μηρούς. Με βάση την αλχεμίλλη, το κοντυλόχορτο και τον αναρριχώμενο κισσό, αυτή η άριστη φόρμουλα ενισχύει την παραγωγή των ινών που εξασφαλίζουν τη συνοχή της επιδερμίδας ώστε να αντιστέκεται καλύτερα στις πιέσεις που υφίσταται.


* Η έρευνα έγινε σε 48 γυναίκες που περίμεναν παιδί και απέφυγαν τις ραγάδες με τη χρήση του phytolastil gel από το 3ο μήνα της κύησης έως 1 μήνα μετά τη γέννα.
**Η έρευνα έγινε σε 45 γυναίκες (φωτογραφίες και μέθοδος αποτυπωμάτων) με χρήση 2 φορές την ημέρα για 40 ημέρες.

 


Αναδομητικό σύμπλοκο αλχεμίλλης-κισσού-κοντυλόχορτου 35%: Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC, πλούσιο σε φλαβονοειδή και σε τανίνες, που ενεργοποιεί τη βιοσύνθεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τις ινοβλάστες.

Χρησιμοποιείται καθημερινά από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό στις περιοχές που απειλούνται: στήθος, μηροί, άνω μέρος των γοφών, κοιλιά.
•Σε περίοδο αδυνατίσματος, ενδείκνυται η χρήση του Phytolastil Gel για την πρόληψη των ραγάδων.

Σωληνάριο των 100 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης