Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / PREMIUM
SÉRUM

Τιμή : € 109,00€ 76,30€


Lierac

Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ


Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΟΡΧΙΔΕΑ

Εμπνευσμένη από τις τεχνικές της αισθητικής ιατρικής, η κρέμα PREMIUM έχει την απόλυτη αντιγηραντική λύση, συνδυάζοντας υαλουρονικό οξύ σε μεγάλη συγκέντρωση και έναν παράγοντα «γεμίσματος» μεγάλης αποτελεσματικότητας με την αντιοξειδωτική δύναμη της μαύρης ορχιδέας.Η φροντίδα PREMIUM αναδομεί την επιδερμίδα σας από την πρώτη κιόλας χρήση. Μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες ελαττώνονται, η επιδερμίδα σας γεμίζει εσωτερικά και φωτίζεται, για ένα αποτέλεσμα αντιγηραντικό που δεν έχετε ξαναδεί.



PREMIUM SERUM Ορός εξαιρετικής αναγέννησης

Προστατεύει και ενεργοποιεί τη φυσική διόρθωση του DNA χαρίζοντας νεότητα στα κύτταρα. Η επιδερμίδα είναι πιο όμορφη και πιο αναζωογονημένη, οι βαθιές ρυτίδες και οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται δραστικά.

 


Κατοχυρωμένες με ευρεσιτεχνία φυτικές μικροκάψουλες που προστατεύουν και αναγεννούν το DNA: Νέας γενιάς φυτικές κάψουλες που απελευθερώνουν στην καρδιά του κυττάρου επανορθωτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά  τα οποία προστατεύουν και διορθώνουν το DNA.

Διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 10%: Θεμελιώδες συστατικό της δερματολογίας που λειαίνει αμέσως την επιδερμίδα και την επαναπυκνώνει ορατά.

Εκχυλίσματα από σπάνια μαύρα λουλούδια (μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο Μπακαρά και μαύρη παπαρούνα): Σπάνια και πολύτιμα εκχυλίσματα με προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.


 

Ιδανικό το πρωί, για λείανση των γραμμών και λάμψη στο δέρμα, συστήνεται το βράδυ, για μέγιστη επανόρθωση και αναγέννηση πριν την creme Premium ή το προϊόν της καθημερινής σας φροντίδας.

30 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης