Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / INITIATIC
CREME

Τιμή : € 38,10€ 26,67€


Lierac

INIATIC

Για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες ρυτίδες τα εργαστήρια LIERAC δημιούργησαν τη σειρά INITIATIC. Η μεγάλη αποτελεσματικότητα της οφείλεται στον τέλειο συνδυασμό της επιστήμης (πεπτίδιο με 5 αμινοξέα) και τη δύναμη των φυτών (εκχύλισμα goji, φρούτο μεγάλης ενέργειας με εξαιρετικές αντι-οξειδωτικες ιδιότητες). Αληθινό συμπύκνωμα ενέργειας και προστασίας, αυτό το σύμπλοκο επανενεργοποιεί τη δράση των μιτοχονδρίων για ορατά πιο τονωμένη επιδερμίδα. Τα σημάδια γήρανσης μειώνονται, η δημιουργία των πρώτων ρυτίδων καθυστερεί και νιώθετε την επιδερμίδα σας λεία, ενυδατωμένη και λαμπερή.


Κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες:

Λειαίνει, ενυδατώνει, προστατεύει
Πλούσια σε λάδι καμέλιας και βούτυρο karite, η πλούσια υφή της λιώνει κυριολεκτικά στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει βελούδινο αποτέλεσμα. Πολύ ενυδατική, η κρέμα INITIATIC είναι ιδανική για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες ή για χρήση το χειμώνα για περισσότερη άνεση. Η κρέμα αυτή αποτελεί άριστη βάση μακιγιάζ.


Διεγερτικό βιοτεχνολογικό πεπτίδιο που είναι το τέλειο αντίγραφο των κέντρων παραγωγής ενέργειας των κυττάρων.

Εκχύλισμα Goji: Γνωστό ως φρούτο της μακροβιότητας, το goji είναι πολύ πλούσιο σε αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και και βιταμίνη C και έχει αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Βούτυρο καριτέ και έλαιο καμέλιας: Εκχυλίσματα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα που χαρίζουν στην επιδερμίδα άνεση και ελαστικότητα.

Εφαρμόστε το πρωί ή/ και το βράδυ στο πρόσωπο.

40 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης