Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / GLUCOSAMINE SULPHATE 1000mg tabs 30s

Τιμή : € 15,95€ 12,76€


SOLGAR

Η θεϊική γλουκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο προερχόμενο από οστρακοειδή, απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Παίζει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των νυχιών, των τενόντων, του δέρματος, των ματιών, του αρθρικού υγρού, των οστών, των συνδέσμων και των βλεννωδών εκκρίσεων της πεπτικής, αναπνευστικής και της ουροφόρου οδού. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για την κινητοποίηση της επιδιόρθωσής τους. Χρήσιμη σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας και εν γένει σε εκφυλιστικές καταστάσεις των αρθρώσεων, σε αθλητικούς τραυματισμούς ενώ βοηθάει στην επαναδόμηση των ιστών μέσα και γύρω από τις αρθρώσεις. Επίσης είναι χρήσιμη για την ενδυνάμωση και ακεραιότητα των εσωτερικών τοιχωμάτων των αρτηριών και των φλεβών. Επιπλέον βοηθά στην σταθεροποίηση της δομής του ενδοθηλίου του εντέρου. 


 1 ταμπλέτα παρέχει:
 Θειϊκή γλουκοζαμίνη με υδροχλωρικό κάλιο (από οστρακοειδή) παρέχει: 1326mg
 Θειϊκή γλουκοζαμίνη 1000mg
 Γλουκοζαμίνη  785mg

Άλλα Συστατικά
Φυτική κυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό οξύ, στεατικό μαγνήσιο, γλυκερίνη και πυρίτιο. Περιέχει οστρακοειδή (καβούρια, γαρίδες)

Δεν περιέχει
Γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, σόγια, μαγιά, ζάχαρη, νάτριο, τεχνητά αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, χρωστικές.

Λαμβάνετε 1-2 ταμπλέτες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη χρησιμοποιείται από άτομα με αλλεργίες στα οστρακοειδή. Η χρήση του προϊόντος από διαβητικούς να γίνεται μόνο υπό την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού.

30 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης