Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / ΕXCLUSIVE
ULTRA JOUR

Τιμή : € 79,59€ 55,71€


Lierac

Εξειδικευμένα στην κυτταρική γήρανση, τα εργαστήρια LIERAC εμπνέονται από τις καλύτερες τεχνικές της αισθητικής δερματολογίας για να δημιουργήσουν τη σειρά EXCLUSIVE.
Επαναστατική, αυτή η σειρά αποτελείται από 4 προϊόντα με βάση το B-Relaxor Complex® ένα συστατικό υψηλής τεχνολογίας που ξεκουράζει το πρόσωπο,
σβήνει τις ρυτίδες έκφρασης και γεμίζει τις μικρές και μεγάλες ρυτίδες.
Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα φαίνεται ορατά πιο νέα και πιο λεία.
 

Κρέμα ημέρας «γεμίσματος» των ρυτίδων ενισχυμένη με σύμπλοκο κατά των ελευθέρων ριζών. B-Relaxor Complex® 5%, διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 5%, προστατευτικοί παράγοντες (lactococcus lactis + βιταμίνη Ε), μαλακτικοί παράγοντες (βούτυρο karite + σκουαλάνιο).

 


B-Relaxor Complex με δράση μιμητική του botox 5%: Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC με like-botox πεπτίδιο και εκχύλισμα φύλλων γλυκόριζας που μειώνει τις σχηματισμένες ρυτίδες έκφρασης, γεμίζει τις βαθιές ρυτίδες και καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας.

Διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 5%: Θεμελιώδες συστατικό της δερματολογίας που λειαίνει αμέσως την επιδερμίδα και την επαναπυκνώνει ορατά.

Βιταμίνη E: Γνωστή ως βιταμίνη της μακροβιότητας και της νεότητας, έχει μέγιστη αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη ζωτικότητα των κυττάρων.

Βούτυρο karité: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, εξασφαλίζει βαθιά θρέψη.

Εφαρμόζεται το πρωί πάνω σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, ή μετά από το ACTIVE SERUM.

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης