Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Σύσφιξη / COHERENCE
Jour & Nuit

Τιμή : € 69,50€ 48,65€


Lierac

Τα προϊόντα της σειράς COHERENCE δίνουν μια θεμελιώδη απάντηση στην κυτταρική γήρανση και στην απώλεια σύσφιξης, χάρη στη δράση των παραγόντων που ενεργοποιούν τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου III κολλαγόνο της νεότητας, του οποίου η παραγωγή ελαττώνεται πολύ μετά τα 40 χρόνια.

COHERENCE JOUR&NUIT Correction rides & fermete

Κρέμα συσφιγκτική - αντιρυτιδική

Βελούδινη κρέμα ενισχυμένη με βιταμίνες και με ένα σύμπλοκο που θρέφει, προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, σφριγηλή, νιώθει πιο άνετη από ποτέ.

 


Παράγοντες ενεργοποίησης του κολλαγόνου III (4%): Μοναδικοί παράγοντες ικανοί να επαναπρογραμματίζουν τη σύνθεση του κολλαγόνου III, για εγγυημένη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό οξύ: Θεμελιώδης παράγοντας που γεμίζει τις ρυτίδες, λειαίνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα, με θεαματικά αποτελέσματα.

Σύμπλοκο βιταμινών 1,5%, από βιταμίνες C, E, B5 και B6: Οι βιταμίνες είναι οργανικά μόρια απαραίτητα για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του οργανισμού. Καθεμία έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο: Αντιοξειδωτικό, ενεργοποίηση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και της σύνθεσης ινών κολλαγόνου, ανάπλαση, ρύθμιση της μελανογένεσης και ενυδάτωση.

Βούτυρο karité  και μαγνήσιο: Σύμπλοκο θρέψης, προστασίας και βαθιάς ενυδάτωσης.

Με χρήση το πρωί, η κρέμα αυτή είναι μια αληθινή πηγή προστασίας και άνεσης για όλη τη διάρκεια της μέρας. Με χρήση το βράδυ, εξασφαλίζει επιδερμίδα σφριγηλή, αναγεννημένη και δροσερή με το ξύπνημα.

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης