Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Αντιγήρανση / DÉRIDIUM PEAUX SÈCHES -ULTRA SÈCHES

Τιμή : € 37,40€ 26,18€


Lierac

Για να αντιμετωπίσουμε τις βασικές αιτίες της κυτταρικής γήρανσης(μεταβολή του συνδετικού ιστού, αφυδάτωση) που είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση των ρυτίδων, τα εργαστήρια της LIERAC δημιούργησαν την σειρά DERIDIUM κατά των ρυτίδων.

Πολύ ενισχυμένη σε αναδομητικά φυτικά συστατικά (αλχεμίλλη, κισσό κοντυλάχορτο) τα προϊόντα φροντίδας DERIDIUM ενισχύουν την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, συστατικά απαραίτητα για την ενίσχυση των κυττάρων.Εμπλουτισμένα με ενυδατικά συστατικά εξασφαλίζουν ενυδάτωση και άνεση.

Creme anti-rides Peaux seches - ultra seches (δέρματα ξηρά και πολύ ξηρά)

Πλούσια σε αντιγηραντικά συστατικά και UV φίλτρα για να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου. Με υφή λιπαρή που απορροφάται εύκολα, πλούσια σε φυτικά έλαια για να εξασφαλίσει ενισχυμένη τροφή και ενυδάτωση για την επιδερμίδα. Για επιδερμίδες που «τραβούν» ή κάνουν εύκολα σημάδια.

Με καθημερινή Χρήση το DERIDIUM μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων μικρών και μεγάλων. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, απαλή και είναι απόλυτα προστατευμένη.

 


Αναδομητικό σύμπλοκο αλχεμίλλης-κισσού-κοντυλόχορτου 8%: Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC, πλούσιο σε φλαβονοειδή και σε τανίνες, που ενεργοποιεί τη βιοσύνθεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τις ινοβλάστες. Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης.

Έλαια καλαμποκιού και καρύδας, επιλεγμένα για τις ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες.

Βιταμίνη E: Γνωστή ως βιταμίνη της μακροβιότητας και της νεότητας, έχει μέγιστη αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων και όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη ζωτικότητα των κυττάρων.

Χρησιμοποιήστε το προϊόν πρωί ή και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό μετά από καλό καθαρισμό.

50 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης