Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Πρόσωπο / Ενυδάτωση & Λάμψη / HYDRA CHRONO+
BAUME GENEREUX REHYDRATANT

Τιμή : € 40,00€ 28,00€


Lierac

HYDRA - CHRONO+

Η ενυδάτωση είναι μια σύνθετη διαδικασία που ορίζεται από μια συνεχή ροή νερού από τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος προς την επιδερμίδα. Οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις απέδειξαν τη σημαντική ύπαρξη ειδικών δομών σ'αυτό το ταξίδι του νερού (κανάλια). Υπάρχουν δύο τύποι καναλιών:

- Οι aquaporines, υπεύθυνες για τη μεταφορά του νερού από τις βαθύτερες στιβάδες στις ανώτερες στιβάδες την επιδερμίδας. Ανακάλυψη που βραβεύτηκε με το Νόμπελ Χημείας 2003.
-Οι « στεγανές συνδέσεις », ικανές να ρυθμίσουν την διάχυση του νερού προς την κεράτινη στιβάδα. Βραβείο δερματολογικής έρευνας της Lierac 2006.

• Για να επαναπρογραμματίσουν τη μεταφορά νερού σε βάθος, τα εργαστήρια LIERAC δημιούργησαν ένα ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ συνδυάζοντας ένα φυσικό αμινοξύ και ένα εκχύλισμα από φυτό Ιαπωνίας (muguet), ικανό να ενεργοποιεί τα δύο κανάλια νερού. Το σύμπλοκο αυτό είναι εμπλουτισμένο με NMF για να ενισχύει την ενυδατική δράση στην επιφάνεια.

Baume gnereux rehydratant, για αφυδατωμένες επιδερμίδες:

Η απάντηση στην αφυδάτωση, που παρουσιάζουν όλοι οι τύποι επιδερμίδας.
Αντιοξειδωτικά και θρεπτικό εκχύλισμα κερασιάς και φυτική γλυκερίνη ενυδατώνουν, προστατεύουν και ανακουφίζουν δραστικά την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και τις εξωτερικές επιθέσεις.

Φυτικό σύμπλοκο επαναπρογραμματισμού της ενυδάτωσης 13%: Καρπός των τελευταίων επιτευγμάτων της LIERAC, προέρχεται από τη σύνθεση 2 συμπληρωματικών συστατικών (φυσικό αμινοξύ και εκχύλισμα κρίνου Ιαπωνίας) και ενός φυσικού συντελεστή ενυδάτωσης (NMF). Το σύμπλοκο αυτό αναπληρώνει και διεγείρει το σύστημα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Υδρόβιος υάκινθος 2,5%: Φυτικό συστατικό που προστατεύει την επιδερμίδα από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές και βαθιά καθαριστικές του ιδιότητες.

Εκχυλίσματα λουλουδιών κερασιάς και τριαντάφυλλου 2%: Επιλεγμένα για τις ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες.

Χρήση: Εφαρμόζεται το πρωί ή/και το βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό, ενώ χάρη στην πολύ πλούσια ενυδατική δράση της, μπορεί να χρησιμοποιείται περιστασιακά σε παχιές στρώσεις σαν θεραπεία.

40ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης