Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία / CALMAGZINC (Βόριο με Ισοφλαβόνες)
90 veg.tabs

Τιμή : € 21,80€ 17,44€


Health aid

Οι ταμπλέτες CALMAGZINC  της  HealthAid  περιέχουν 4 σημαντικά μέταλλα ειδικά χηλοποιημένα για να ενεργήσουν συνεργιστικά  για καλύτερη απορρόφηση & αποτελεσματικότητα Το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το βόριο παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των οστών και βοηθούν να διατηρηθεί η οστική μάζα στο υψηλότερο επίπεδο στα παιδιά υπό ανάπτυξη, στους νέους, στους ενήλικες μέχρι την μεγαλύτερη ηλικία. Το μαγνήσιο και το βόριο είναι χρήσιμο για την καλύτερη μεταλλοποίηση των οστών και βοηθά στην ομαλή κυκλοφορία του ασβεστίου. Ο ψευδάργυρος επιταχύνει την επούλωση εσωτερικών και εξωτερικών πληγών. Επίσης βοηθά την γονιμότητα και μειώνει τα αποθέματα της χοληστερίνης προλαμβάνοντας τις ασθένειες της καρδιάς. Το πιο ενδιαφέρον όμως απ’ όλα είναι ότι όλα τα μέταλλα της  CALMAGZINC είναι χηλοποιημένα για άμεση απορρόφηση από το εντερικό σύστημα και πλήρη χρήση από τον οργανισμό για μέγιστο αποτέλεσμα. Η έρευνα έχει αποδείξει ότι οι ισοφλαβόνες είναι εξίσου απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας των οστών. Άτομα που πίνουν συχνά ίσως χρειάζονται  CALMAGZINC γιατί το αλκοόλ δυσκολεύει την απορρόφηση κάποιων μετάλλων από τον οργανισμό. Όσοι υποφέρουν από πόνους της πλάτης, πόνους  και ανωμαλίες της περιόδου, μπορεί να ευεργετηθούν από το ασβέστιο και τον ψευδάργυρο. Είναι επίσης απαραίτητο σε όσους υποφέρουν από αρθρίτιδα, οστεοπόρωση και γενικά ασθένειες των οστών.


Άλλα Συστατικά: Fillers and Binders (Microcrystalline Cellulose, Veg. *Magnesium Stearate, *Stearic Acid). *From vegetable source.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού. Δεν περιέχει μαγιά,  γλουτένη, σιτάρι, γενετικώς μεταλλαγμένα προϊόντα και υποπροϊόντα γάλακτος. Κατάλληλα για χορτοφάγους.

Ενήλικες & παιδιά άνω των 12 ετών 3 ταμπλέτες ημερησίως, προτιμότερο το πρωί .

90 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης