Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία / CALCIUM 800mg 120 veg. tabs

Τιμή : € 18,80€ 15,04€


Health aid

Το συμπλήρωμα της HealthAid  balanced Calcium complete, προσφέρει ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα το Ασβέστιο, απαραίτητο στον οργανισμό, για να διατηρήσει δυνατά οστά και υγιή δόντια. Επίσης βοηθάει στη διατήρηση υγιούς νευρικού συστήματος, στην μεταβίβαση των νευρικών παλμών και στη καρδιακή λειτουργία. Το Calcium complete  της HealthAid  είναι ειδικά παρασκευασμένο, ώστε να προσφέρει μέγιστη απορρόφηση ελεύθερου ασβεστίου από το εντερικό σύστημα σε όποιο μέρος του οργανισμού είναι απαραίτητο. Σε αντίθεση με τις άλλες ταμπλέτες το balanced Calcium complete είναι χηλοποιημένο. Χηλοποίηση είναι η διαδικασία της συνένωσης ή της προσκόλλησης ενός αμινοξέως σε ένα μέταλλο. Αυτή η διαδικασία βοηθάει την πέψη και την αφομοίωση για καλύτερη χρήση στον οργανισμό. Τα χηλοποιημένα μέταλλα επιτυγχάνουν μέγιστη απορρόφηση στον οργανισμό, με μια  αύξηση μεγαλύτερη του 60%.  Οι γυναίκες έχουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν μετά την εμμηνόπαυση, όταν ο οργανισμός σταματά να παράγει τη προστατευτική ορμόνη των οιστρογόνων.

 


Άλλα Συστατικά: Bulking Agents (Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Sodium Lauryl Sulphate), Anti-caking agent (Stearic Acid).

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού. Δεν περιέχει μαγιά,  γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα , σόγια, άμυλο, σιτάρι και υποπροϊόντα γάλακτος.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών 3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με το πρωινό.

120  ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης