Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βιταμίνη E / VITAMIN E 200IU/400IU/600IU/1000IU

Μέγεθος :
 


Health aid

Λιποδιαλυτή Bιταμίνη, γνωστή κι ως παραγωγική βιταμίνη. Λειτουργεί ως ενεργό αντιοξειδωτικό, εμποδίζοντας την οξείδωση της βιταμίνης Α, του σεληνίου, των αμινοξέων και της βιταμίνης C και έτσι βοηθά στη διατήρηση της υγείας των κυττάρων και του δέρματος. Η βιταμίνη Ε είναι ευεργετική για υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια, βοηθά στην επιβράδυνση της γήρανσης των κυττάρων και στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος.  Τροφοδοτεί με οξυγόνο το σώμα για μεγαλύτερη αντοχή. Προστατεύει τους πνεύμονες από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Προλαμβάνει και μειώνει τους θρόμβους και βοηθά στον έλεγχο της χοληστερίνης του αίματος σε συνδυασμό με λιποδιαλύτες (λεκιθίνη). Ελαττώνει τις κράμπες και τη μυϊκή δυσκαμψία των αθλητών. Χρησιμοποιείται εξωτερικώς για το πρόσωπο, για εκζέματα και για εγκαύματα



Άλλα συστατικά: Vitamin E (d-alpha tocopherol), Soybean Oil, Modified Starch, Vegetable Glycerine, Carrageenan, di-Sodium Phosphate.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού. Δεν περιέχει γλουτένη, μαγιά, άμυλο, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών  1 κάψουλα ημερησίως μετά τα γεύματα. Μπορείτε να αυξήσετε σε 3 κάψουλες εάν χρειάζεται.

30/60  κάψουλες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο τοποθετημένο σε χάρτινο κουτί.




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης