Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βότανα / ROSE HIP 10.000mg
60 tabs

Τιμή : € 20,90€ 18,81€


Lamberts

Το προϊόν μας είναι ένα από τα ισχυρότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 500mg εκχυλίσματος rosehip ανά ταμπλέτα, από 10.000 mg αποξηραμένων καρπών rosehip, το οποίο είναι  σύμφωνο με τις δημοσιευμένες μελέτες.
Αυτό το πετυχαίνουμε με την προσεκτική συλλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτων υλών. Τα Rosehips είναι μια φυσική πηγή πλούσια σε βιταμίνης C, η οποία συμβάλλει στον σχηματισμό του κολλαγόνου και την κανονική λειτουργία των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων, καθώς επίσης και την σωστή  λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δοσολογία:
1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:
Rosehip 10.000mg (as 500mg of a 20:1 extract)    250mg
αποδίδει:
Vitamin C         250mg

Ταμπλετοποίηση με:

Calcium Carbonate, Rosehip Extract (Ascorbic Acid, Natural Rosehip Extract), Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours:Titanium Dioxide & Iron Oxides, Glycerine), Crosslinked Cellulose Gum, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Αλλεργίες
Αυτό το προϊόν δεν περιέχει σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια, ξηρούς καρπούς και οστρακοειδή.

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης