Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αντιηλιακά / Σώμα / SPF 10-25 / SUNIFIC 2 HUILE EMBELISSANTE SPF15

Τιμή : € 28,30€ 19,81€


Lierac

Ενεργοποίηση του μαυρίσματος. Αντιγηραντική δράση

Λάδι μαυρίσματος που σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αισθησιακό καλοκαίρι, χωρίς τίποτα να επισκιάζει τη νεότητά σας. Συνδυάζοντας προστασία UVA/UVB ευρέως φάσματος, ύψιστη δράση κατά της γήρανσης και παράγοντες ενεργοποίησης του μαυρίσματος, προσφέρει γρήγορο και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί. Με υφή “ξηρού λαδιού”, χαρίζει στις επιδερμίδες που είναι σκούρες ή ήδη μαυρισμένες βαθιά ενυδάτωση και θεϊκό μαύρισμα.

- Προστατευμένη επιδερμίδα με μεταξένια υφή.
- Γρήγορα μαύρισμα που διαρκεί.
- Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Έντονο συσφιγκτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.

Ξηρό λάδι με αισθησιακό άρωμα, εύκολο στην εφαρμογή, που προσφέρει ύψιστη αντηλιακή προστασία και μέγιστη αντιγηραντική δράση.
- Σύστημα φίλτρων κατά των ακτίνων UVA/UVB κατοχυρωμένο από τη LIERAC με ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας, σύστημα photostable + Tinosorb S®.
- Σύμπλοκο ενισχυμένης κυτταρικής προστασίας και ενεργοποίησης του μαυρίσματος με βάση το άνθος πλουμέριας και ένα πεπτίδιο που διεγείρει τη μελανίνη, για διπλή δράση κατά των ελεύθερων ριζών και προστασίας του DNA  (1%).
- Σύμπλοκο τριών λαδιών για ενυδάτωση και μαύρισμα (5%): Λάδια από μονόι, ρούκου και πυρήνες  βερίκοκου.
- Το άρωμα με την υπογραφή LIERAC. Μια λεπτή, εθιστική και αισθησιακή συγχορδία από νότες λουλουδιών, φρούτων και ξύλων, εμποτισμένα σε βελούδινο γάλα καρύδας.

Χρήση: Πριν από την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα (ποσότητα 5 με 8 ψεκασμών) στις ζώνες που βλέπει ο ήλιος. Ανανεώνετε κάθε 2 ώρες και πιο συχνά σε περίπτωση εφίδρωσης, μετά το κολύμπι ή αν σκουπιστείτε με πετσέτα.

Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικά συστατικά, μπορεί να σχηματιστεί ένα ελαφρύ φυσικό ίζημα, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει στο ελάχιστο την ποιότητα του προϊόντος.

125 ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης