Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / CREATINE Monohydrate
500gr/ 100 tabs

Μέγεθος :
 


Now

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα κ αι η οποία δημιουργείται στο συκώτι, το πάγκρεας και τα νεφρά από διάφορα αμινοξέα. Στη συνέχεια μεταφέρεται στους μύες με την κυκλοφορία του αίματος. Κρεατίνη βρίσκουμε και σε τροφές κυρίως ζωικής προέλευσης. Η κρεατίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα μεταξύ των ασκούμενων ατόμων λόγω της ικανότητάς της να λειτουργεί ως δεξαμενή ενέργειας, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας. Σε ακήσεις μικρής διάρκειας με μέγιστη ένταση, ο οργανισμός διασπά τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP) σε διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) για την παραγωγή αυτής της ενέργειας. Η κρεατίνη βοηθά το σώμα να μετατρέψει το ADP ξανά σε το ATP, παρέχοντας μεγαλύτερες ποσότητες ΑΤΡ για την παραγωγή ενέργειας, η οποία μπορεί να αυξήσει βραχυπρόθεσμα την αντοχή και τη δύναμη. Η κρεατίνη μπορεί επίσης να αποθηκευτεί για μετέπειτα χρήση από κύτταρα που δημιουργούν την "δεξαμενή ενέργειας" με την μορφή φωσφοκρεατίνης. Η μονοϋδρική κρεατίνη της NOW είναι 100% καθαρή και δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά.


Ένα κουταλάκι του γλυκού:
Calories 15
Creatine Monohydrate 5.0 g

Δεν περιέχει
Ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγό, οστρακοειδή, συντηρητικά.

Σκόνη: Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε χυμό φρούτων ή σε άλλο ρόφημα με γλυκαντικό, 3 με 4 φορές την ημέρα, πριν και μετά την άσκηση για τις πρώτες 7 ημέρες. Έπειτα γιια συντήρηση, καταναλώστε 1 με 3 φορές την ημέρα. Να αφήνετε 3-4 ώρες μεταξύ των δόσεων. Για συνεχόμενη χρήση πέρα των 28 ημερών, να χρησιμοποιείτε 1 δόση την ημέρα.

Ταμπλέτες: Τρεις ταμπλέτες μαζί με χυμό φρούτων ή άλλο ρόφημα με γλυκαντικό, 3 με 4 φορές την ημέρα, πριν και μετά την άσκηση για τις πρώτες 7 ημέρες. Έπειτα για συντήρηση καταναλώστε τρεις ταμπλέτες 1 με 3 φορές την ημέρα. Να αφήνετε 3-4 ώρες μεταξύ των δόσεων. Για συνεχόμενη χρήση πέρα των 28 ημερών, να χρησιμοποιείτε τρεις ταμπλέτες μόνο μια φορά την ημέρα. 

Προφυλάξεις: Συμβουλευτείτε ένα γιατρό, εάν έχετε νεφρική δυσλειτουργία ή παίρνετε κάποια φάρμακα που επηρεάζουν τη λειτουργία των νεφρών.

Σκόνη 500 γρ./100 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης