Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / EYEVIT PLUS
30 caps

Τιμή : € 23,70€ 18,96€


Health Aid

Τα μάτια είναι ένα ζωτικό όργανο αίσθησης, υπεύθυνο για την όραση. Η καλή όραση αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της ποιότητας της ζωής μας καθώς γερνάμε. Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την καλή υγεία αλλά και λειτουργία των ματιών. Το EyeVit Plus είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διασφαλίσει την πρόσληψη ευεργετικών θρεπτικών ουσιών που είναι γνωστό ότι βοηθούν στη διατήρηση και τη φροντίδα των ματιών Βιταμίνη Α (βήτα καροτίνη) : δυναμώνει την όραση, προστατεύει από τις μολύνσεις, βοηθά στην ξηροφθαλμία και την νυκταλωπία. Βιταμίνη Ε: αντιοξειδωτιική προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, και μαζί με τον ψευδάργυρο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καταρράκτη και των ωχρών κηλίδων. Διατηρεί την περιοχή γύρω από τα μάτια χωρίς ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Βιταμίνη D: ενισχύει την όραση που εξασθενεί με την ηλικία. Βιοφλαβονοειδή: με αντιοξειδωτικές ιδιότητες , πλούσια σε βιταμίνη C, προστατεύουν τα τριχοειδή αγγεία του αμφιβληστροειδούς. Λουτεΐνη, Ζεοξανθίνη & σπόροι σταφυλιού: φυσικά αντιοξειδωτικά, μπλοκάρουν τις υπεριώδεις ακτίνες για να μην εξαπλωθούν, απομακρύνουν τον κίνδυνο του καταρράκτη & της οξείδωσης από τις ελεύθερες ρίζες στον αμφιβληστροειδή. Ωμέγα -3: προλαμβάνουν την δημιουργία της ωχράς κηλίδας & την ξηροφθαλμία, προωθούν την απομάκρυνση των επιπλέον υγρών, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος της υψηλής πίεσης των ματιών και το γλαύκωμα. Μπίλμπερρυ (ανθοκυανίνες): προστατεύει  από την καταπόνηση &την κούραση, προωθεί την καλή κυκλοφορία και το χτίσιμο δυνατών τριχοειδών, για τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στους μύες & τα νεύρα των ματιών.  


Μία κάψουλα περιέχει:
Beta-carotene 6mg
Vitamin A (2664 iu) 800µg
Vitamin D3 (400 iu) 10µg
Vitamin E (22 iu) 15mg
Zinc 10mg
Citrus Bioflavonoids 60mg
Bilberry Powder 100mg
Grape Seed Extract 100mg
Lutein which provides: 10mg
500µg Zeaxanthan
Omega-3 (Natural TG) which provides: 400mg
80mg EPA (eicosapentaenoic acid)
160mg DHA (docosahexaenoic acid)

Άλλα Συστατικά
Omega-3 Fish Oil (natural triglyceride form), Capsule Shell [gelling agent (gelatine), humectant (glycerine, purified water), Natural Colours (sodium copper chlorophyll, titanium dioxide)], Grape Seed Extract (vitis vinifera), Bulking Agent (beeswax, soybean oil), Citrus Bioflavonoids (citrus reticulata), Lutein (calendula officinalis - which provides zeaxanthan), Natural Vitamin E (d-alpha tocopherol), Beta-carotene, Emulsifier (lecithin), Zinc Oxide, Vitamin A Acetate, Bilberry Powder (vaccinium myrtillus), Vitamin D3 (cholecalciferol).

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών μία κάψουλα καθημερινά. Ενήλικες μπορούν να πάρουν και μέχρι και δύο κάψουλες εάν είναι απαραίτητο.

30 κάψουλες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης