Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / EASY CLEANSE KIT A.M & P.M

Τιμή : € 44,80€


Now

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πεπτικής κάθαρσης που αναπτύχθηκε για να ενισχύσει φυσικά τους μηχανισμούς απο-τοξίνωσης του σώματος, υποστηρίζοντας την λειτουργία του ήπατος. Το πακέτο περιλαμβάνει: -Easy Cleanse AM Detox Formula. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων βοτάνων, διατροφικών στοιχείων και πράσινων τροφών, που στηρίζουν την γαστρεντερική υγεία. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα της NOW λειτουργεί καθ' όλη τη μέρα, βοηθώντας το σώμα να αποτοξινωθεί, υποστηρίζοντας έτσι την βέλτιστη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. -Easy Cleanse PM Cleansing Formula Λειτουργεί κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενισχύοντας τη φυσική αποβολή των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιέχει ελαφρές φυτικές ίνες και Glucomannan, που δεσμεύουν φυσικά τα ανεπιθύμητα κατάλοιπα του μεταβολισμού, τη χοληστερίνη και το λίπος, ενώ διευκολύνουν ταυτόχρονα την ταχεία αποβολή τους από το σώμα. Σημάδια ότι το σώμα μπορεί να χρειαστεί detox υποστήριξη, είναι τα ακόλουθα: Χαμηλά επίπεδα ενέργειας και κόπωση, ύποπτη αλλαγή του χρώματος του δέρματος, ψυχική νέφωση και απογοήτευση, αυξημένη έλλειψη κινήτρων, πεπτικές ενοχλήσεις, υπολειτουργία του ανοσοποιητικού, κακοσμία σώματος και αναπνοής, εύθραυστα μαλλιά, δέρμα και νύχια.


Άλλα Συστατικά
Ρυζάλευρο, στεατικό οξύ, στεατικό μαγνήσιο και πυρίτιο.

Δεν περιέχει
Ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγό, οστρακοειδή, συντηρητικά.

Βήμα 1: Εντοπισμός & Αποτοξίνωση
Για να υποστηρίξει την κάθαρση των ανεπιθύμητων ουσιών στο σώμα , πρέπει πρώτα να τις εντοπίσει και να τις καθαρίσει. Δύο κάψουλες
Easy Cleanse™ A.M. μόλις ξυπνήσετε με 1 ποτήρι απεσταγμένο νερό και ένα ελαφρύ υγιεινό πρωινό.  Αργότερα το πρωί  δύο κάψουλες Easy Cleanse™ A.M με 1 ποτήρι απεσταγμένο νερό, πριν ή μετά το γεύμα.

Βήμα 2: Καθαρίστε & Εξαλείψτε
Μέχρι τη στιγμή που θα πάτε για ύπνο, η διαδικασία της αποτοξινωσης που γίνεται το πρωί προετοιμάζει το σώμα να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ενώσεις. Τέσσερις κάψουλες πριν τον ύπνο με τουλάχιστο 1 ποτήρι απεσταγμένο νερό. Το επόμενο πρωί φροντίστε να πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι απεσταγμένο νερό. 

60 + 60 κάψουλες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης