Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / CHOLESTEROL PRO
120 tabs

Τιμή : € 74,90€


Now

Το NOW Cholesterol Pro είναι ένας συνδυασμός δύο αποκλειστικών συστατικών, ο οποίος έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βοηθά στην διατήρηση των επιπέδων λιπιδίων του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Το Bergamonte είναι ένα τυποποιημένο εκχύλισμα πολυφαινολών που προέρχεται από το περγαμόντο (Citrus bergamia), των οποίων η μοναδική σύνθεση και η υψηλή περιεκτικότητα σε βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, μπορεί να βοηθήσει την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας και τον ορθό μεταβολισμό του σακχάρου στο αίμα. Σε μια Ιταλική έρευνα σε ασθενείς με αυξημένη χοληστερόλη, που κατανάλωναν εκχύλισμα περγαμόντο, το αποτέλεσμα ήταν η μείωση της ολικής χοληστερόλης, της LDL (κακής χοληστερόλης), των τριγλυκεριδίων και του σακχάρου στο αίμα, ενώ αυξήθη-κε η HDL (καλή χοληστερόλη), σε μόλις 30 ημέρες. Το CardioAid είναι ένας συνδυασμός φυτικών στερολών με υπόλευκο χρώμα, με ελαφριά οσμή και γεύση. Οι φυτικές στερόλες της CardioAid, προέρχονται από φυτικά έλαια. Έχει αποδειχθεί ιατρικά, ότι οι φυτικές στερόλες,δομικά παρόμοιες με τη χοληστερόλη, μειώνουν την απορρόφηση της διαιτητικής χοληστερίνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα χοληστερόλης του ορού του αίματος. Τέλος, περιέχει Β-σιτοστερόλη, καμπεστερόλη και στιγμαστερόλη. Αυτός είναι ο συνδυασμός που έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του στην υποστήριξη των υγιών φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης. Μαζί, αυτά τα δύο συστατικά, προσφέρουν ασύγκριτη στήριξη στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.


Δύο ταμπλέτες περιέχουν:
Bergamonte Citrus Bergamot Polyphenolic Extract
(citrus bergamia Risso) (Fruit) (min. 25% Flavonones)
500mg
CardioAid Plant Sterols (providing Beta-Sitosterol, Campesterol and Stigmasterol) 800mg

Άλλα Συστατικά
Κυταρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, νατριούχος κροσκαραμελλόζη, στεατικό οξύ, πυρίτιο, στεατικό μαγνήσιο. Περιέχει παράγωγα σόγιας.

Δεν περιέχει
Ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, γάλα, αυγό, οστρακοειδή, συντηρητικά.

Δύο ταμπλέτες 1 με 2 φορές την ημέρα με το φαγητό, για τις πρώτες 30 ημέρες. Μετά από 30 μέρες μία ταμπλέτα ημερησίως με το φαγητό για συντήρηση.

120 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης