Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Συμπληρώματα / DRINK & FIT/ ACAI BERRY
20 tabs

Τιμή : € 14,90€ 11,92€


Power Ηealth

Το Drink & Fit αποτελεί ένα φυσικό συνδυασμό που συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της γραμμής σου αλλά και στην απόκτηση μίας πιο λεπτής σιλουέτας. Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με φρούτα Acai Berry & Blueberry, Σπαράγγι, Μαϊντανό και Βιταμίνη B6 που θα σε κατακτήσει με την υπέροχη γεύση του και το αποτέλεσμά του. Το Acai Berry είναι από τα πιο πλούσια και θρεπτικά φρούτα σε όλο τον πλανήτη με ευεργετικές ιδιότητες για τη γραμμή σου αφού μειώνει την κατακράτηση υγρών και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Το Drink & Fit θα γίνει ο αχώριστος φίλος σου αφού μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου χάρη στην πρωτοποριακή συσκευασία μπουκαλιού που το κάνει μοναδικό και απόλυτα πρακτικό στη χρήση του. Η καθημερινή σου απόλαυση για μία σιλουέτα να την πιεις… στο μπουκάλι.

Συνήθης χρήση:
Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα πριν το φαγητό ως συμπλήρωμα διατροφής. Γεμίζετε το μπουκάλι με δροσερό νερό, ρίχνετε το δισκίο και περιμένετε μέχρι να διαλυθεί. Προφυλάξεις: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

 Ένα δισκίο περιέχει:
 Acai berry  300 mg
 Blueberry  50mg
 Σπαράγγι  10 mg
 Μαϊντανός  10 mg
 Βιταμίνη B6  2,1 mg

Άλλα Συστατικά
Κιτρικό, Όξινο ανθρακικό νάτριο, Ινουλίνη, Φωσφορικό ασβέστιο, Σκόνη από παντζάρι, Κυκλαμικό νάτριο, Άρωμα φραγκοστάφυλου, Σακχαρινικό νάτριο, Υδροχλωρική πυριδοξίνη (Βιταμίνη Β6).

Δεν περιέχει
Τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη..

Συσκευασία

20 ταμπλέτες

 





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης