Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βότανα / BLACK COHOSE 80mg
90 caps

Τιμή : € 25,90€


Now

Το μαύρο Cohosh είναι ένα φυτό που έχει ιστορικά χρησιμοποιηθεί από τις γυναίκες των Ιθαγενών της Αμερικής για τις κράμπες κατά την εμμηνόρροια και για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της κόπωσης, και των δαγκωμάτων φιδιού. Τελευταία επιστημονική έρευνα, δείχνει ότι η ρίζα του μαύρου Cohosh μπορεί να βοηθήσει στη στηρίξη μιας υγιούς αντίδρασης στις φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Αυτό συμβαίνει γιατί μιμείται τη δράση των οιστρογόνων. Το βότανο φαίνεται να δρα σαν οιστρογόνο, καθώς συνδέεται με τους υποδοχείς των οιστρογόνων στο σώμα. Επίσης, φαίνεται να καταστέλλει την υποφυσιακή ορμόνη LH ή ωχρινοτρόπος ορμόνη, τα επίπεδα της οποίας αυξάνονται δραματικά κατά την εμμηνόπαυση.

Συνήθης χρήση:
Δύο κάψουλες καθημερινά (μία το πρωί, μία το απόγευμα).
Προφυλάξεις: Μην παίρνετε το Black Cohosh, εάν έχετε καρκίνο των ωοθηκών, καρκίνο της μήτρας, καρκίνο του μαστού, ενδομητρίωση, ινομυώματα, ηπατική νόσο ή ανεπάρκεια της πρωτεΐνης S. Να μην λαμβάνεται από όσους παίρνουν φάρμακα που περιέχουν σισπλατίνη ή υπατοτοξικά φάρμακα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν λαμβάνετε φάρμακα που αποδομούνται ή μετατρέπονται από το συκώτι.

Μία κάψουλα περιέχει:
Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) (Root) [Standardized to contain 2.5% total Triterpene Glycosides, calculated as 27-Deoxyactein (4 mg)] 160mg
Licorice (Glycyrrhiza glabra) (Root) 250mg
Dong Quai (Angelica sinensis) (Root) 250mg

Άλλα Συστατικά
Ζελατίνη, στεατικό μαγνήσιο και ρυζάλευρο.

Δεν περιέχει
Σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρια, οστρακοειδή, ίχνη από καρύδια.

Συσκευασία
90 κάψουλες



 





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης