Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / LIQUID HYALURONIC ACID 100mg 473ml

Τιμή : € 56,20€


Now

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μία λιπαντική ουσία παρούσα σε κάθε ιστό του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς, όπως το δέρμα οι χόνδροι και τα υγρά των ματιών. Χρησιμοποιείται για πολλές κοινές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της οστεοαρθρίτιδας. Ως συστατικό των αρθρικών υγρών, το υαλουρονικό οξύ, χρησιμεύει επίσης ως λιπαντικό και παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην αντίσταση των δυνάμεων συμπίεσης. Είναι υδροφιλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως 1000 φορές το βάρος του. Η υδρόφιλη ιδιότητα του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ σημαντική και θεμελιώδης για τη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας του δέρματος και την ενυδάτωσή του. Η φόρμουλα αυτή με υπέροχη γεύση μούρων και ξυλιτόλη, συνδυάζει αυτό το βασικό συστατικό με βιταμίνη D και άλλα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για το σχηματισμό του κολλαγόνου του χόνδρου και άλλων συνδετικών ιστών.


Μία κουταλιά της σούπας περιέχει:
Calories 20
Total Carbohydrate 5 g
Xylitol 2 g
Sodium 10 mg
Vitamin A (from Retinyl Palmitate) 1000 IU
Vitamin D (as Ergocalciferol) 400 IU
Vitamin E (as d-alpha Tocopherol) 30 IU
Hyaluronic Acid (from Sodium Hyaluronate) 100 mg
L-Proline 100 mg
L-Lysine (from L-Lysine HCl) 100 mg

Άλλα Συστατικά
Απιονισμένο νερό, φυτική γλυκερίνη, φυσικό άρωμα μούρων και βανίλιας, σορβικό κάλιο, κιτρικό οξύ. Περιέχει παράγωγα σόγιας.

Δεν περιέχει
Σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, γάλα, αυγό, οστρακοειδή, ταχνητά χρώματα και αρώματα.

Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. Μία κουταλιά της σούπας  1 με 2 φορές την ημέρα. Μπορεί να καταναλωθεί σκέτο ή να αναμιχθεί με νερό ή χυμό.

Υγρό 473ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης