Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / RESVERATROL LIQUID 150mg
473 ml

Τιμή : € 56,30€


Now

Η NOW® Natural Resveratrol περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό πολυφαινολών, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ρεσβερατρόλης και των προανθοκυαννίνων (OPC από σπόρους σταφυλιών), συν κατεχίνες (από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού) για ισχυρή καρδιαγγειακή προστασία. Το καλύτερο φυσικά επερχόμενο φάρμακο που λαμβάνεται από τα φυτά είναι η Resveratrol. Αυτό το phytoalexin προϊόν είναι ένα πολύ καλό προϊόν που έχει  αποτελεσματική δράση κατά της γήρανσης του δέρματος, διασφαλίζει την ενίσχυση του ενεργειακού σε ένα άτομο, είναι παράγοντας κατά του καρκίνου και μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη των προβλημάτων που αφορούν την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας το βλαβερό επίπεδο χοληστερόλης. Η υψηλή περιεκτικότητα της ρεσβερατρόλη σε αντιοξειδωτικά, καταπολεμά την επίδραση των ελεύθερων ριζών που είναι υπεύθυνες για την καταστροφή των κυττάρων του δέρματος. Οι ιδιότητές της κατά του καρκίνου είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Διάφορες μορφές καρκίνου, όπως αυτή του μαστού, του παχέος εντέρου και άλλων οργάνων μπορούν να προληφθούν και να θεραπευθούν με την κατανάλωση ρεσβερατρόλης. Το φυσικό συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης είναι το ασφαλέστερο και πιο ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην απώλεια βάρους, καταστέλλοντας την όρεξη και επιταχύνοντας τον μεταβολισμό.


Μια κουταλιά της σούπας περιέχει:
Calories 10
Total Carbohydrate 4 g
Sugar Alcohol 3 g
Polygonum cuspidatum Extract (Root) (50% Natural Trans-Resveratrol - 150 mg) 300mg
Super Fruit Antioxidant Blend 300 mg
Raspberry (Rubus idaeus) (Fruit)
Cranberry (Vaccinium macrocarpon) (Fruit)
Organic Acai Palmberry (Euterpe oleracea) (Fruit Skin and Pulp)
Mangosteen Extract (Garcinia mangostana) (Fruit Peel) (min. 10% Mangostin)
Pomegranate Extract (Punica granatum) (Fruit) [min 40% Punicalagins (Punicosides A and B)]
Goji Berry (Lycium barbarum) (Fruit)
VitaBerry HiORAC Fruit Blend
[A proprietary blend of fruit extracts and concentrated powders containing Wild Blueberry Extract (Vaccinium angustifolium), Grape (Vitis vinifera) and Grape Seed Extract, Raspberry (Rubus idaeus) and Raspberry Seed Extract, Cranberry (Vaccinium macrocarpon), Prune (Prunus domestica), Tart Cherry (Prunus cerasus), Wild Bilberry Extract (Vaccinium myrtillus), and Strawberry (Fragaria virginia)]

Άλλα Συστατικά
Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη, φυτική γλυκερίνη, φυσικό άρωμα cranberry  και κεράσι, κιτρικό οξύ, πηκτίνη μήλου, σορβικό κάλιο.

Δεν περιέχει
Αλάτι, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, οστρακοειδή, τεχνητά χρώματα και αρώματα

Μία κουταλιά της σούπας 1 με 2 φορές καθημερινά. Μπορεί να λήφθεί μόνο του ή να αναμιχθεί με νερό ή χυμό. Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως. 

Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχέςς σε ορισμένα ευαίσθητα άτομα. Αν έχετε οποιοδήποτε γαστρεντερική δυσφορία μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος, διακόψτε τη χρήση του.

Υγρό 473 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης