Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Πολυβιταμίνες / Florisene For Women 90 tabs

Τιμή : € 37,85€ 30,28€


Lamberts

Το Florisene αποτελεί ένα κλινικά αποδεδειγμένο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες με χρόνια τελογενή τριχοπτωση. Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την έντονη και επίμονη απώλεια μαλλιών.  Το 95% των περιπτώσεων τριχόπτωσης μπορεί να διαχωριστεί σε δύο τύπους: γενετική τριχόπτωση (20%) και χρόνια τριχόπτωση (80%). Σύμφωνα με έρευνες που διεξήχθησαν σε πολυάριθμες γυναίκες, ο κύριος αιτιολογικός παράγοντας της χρόνιας τριχόπτωσης είναι τα χαμηλά επίπεδα φερριτίνης στον ορό (αντανακλά την ποσότητα του αποθηκευμένου σιδήρου στον οργανισμό). Το χαμηλό επίπεδο φερριτίνης στον ορό των γυναικών είναι πλέον ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο πρόβλημα εξαιτίας της μειωμένης κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και της απώλειας αίματος κατά την διάρκεια της έμμηνου ρύσεως στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Έρευνες έδειξαν ότι εάν η συγκέντρωση της φερριτίνης στον ορό ανέβει πάνω από το οριακό σημείο του κάθε ατόμου, τότε έχουμε επανάκτηση της φυσιολογικής ανάπτυξης της τρίχας. Το Florisene αποτελεί ένα κλινικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα σιδήρου, το οποίο αποτελείται από μία μορφή σιδήρου που έχει υψηλό βαθμό απορρόφησης, ένα σημαντικό επίπεδο του απαραίτητου αμινοξέος L-lysine, και δύο άλλων συστατικών που βοηθάνε στην καλύτερη απορρόφηση και
χρησιμοποίηση του σιδήρου από τον οργανισμό.  Το Florisene είναι μία παγκοσμίως πατενταρισμένη φόρμουλα και είναι διαθέσιμη μόνο για φαρμακευτική και ιατρική χρήση. Κατάλληλο για χορτοφάγους.


Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:
Vitamin C 24mg
Vitamin B12 3μg
Iron (as ferrous fumarate) 24mg
L-Lysine 500mg

Ταμπλετοποίηση με:
Calcium Carbonate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Acetylated Mono and Diglycerides, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxide), Crosslinked Cellulose Gum, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Προφυλάξεις: Όσο καιρό βρίσκεστε υπό αγωγή με το Florisene δεν πρέπει να λαμβάνεται άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο. Έαν είστε έγκυος, θηλάζουσες ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Η χρήση του Florisene αντενδεικνυται με ταυρόχρονη λήψη αντιβιοτικών υπό του στόματος. Το Florisene δεν πρέπει να λαμβάνεται μέσα στο διάστημα 2 ωρών μετά από λήψη οποιουδήποτε φαρμάκου, συμπεριλαμβανομένου και των φαρμάκων που δίνονται για τη δυσπεψία.

90 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης