Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Οφθαλμική/ Ωτική φροντίδα / Biotrue

Τιμή : € 11,85€ 10,60€


Bausch & Lomb

Διάλυμα πολλαπών χρήσεων Biotrue για μαλακούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης.

Φροντίζει καθαρίζει, αφαιρεί τις πρωτεΐνες, απολυμαίνει, ξεπλένει, αποθηκεύει.

Η χρήση των φακών επαφής, ιδιαίτερα σε έναν κόσμο  με λιγότερες ώρες ύπνου και περισσότερες ώρες μπροσά στον υπολογιστή, αποτελεί πρόκληση για τους οφθαλμούς που καλούνται να διατηρήσουν την άνεση και την υγεία τους. Για τη φροντίδα των φακών επαφής και των οφθαλμών σας, δημιουργήθηκε ειδικά ένα διάλυμα φακων επαφής που λειτουργεί ακριβώς όπως τα μάτια σας. Το διάλυμα πολλαπών χρήσεων Biotrue λειτουργεί ακριβώς όπως οι οφθαλμοί όσον αφορά την ενυδάτωση, καθώς χρησιμοποιεί  μια λιπαντική ουσία που υπάρχει  στους οφθαλμούς. ενώ διαθέτει ισορροπημένο pH που ταιριάζει με εκείνο των δακρύων. Εμποδίζει τη μετουσίωση ορισμένων πρωτεϊνών των δακρύων και καταπολεμά τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας την υγιεινή εφαρμογή των φακών.

Προφυλάξεις: Πάντα να αδειάζετε το διάλυμα από τη θήκη των φακών έπειτα από κάθε χρήση. Να κλείνετε καλά τη φιάλη όταν δεν χρησιμοποιείτε το προϊόν. Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου. Να χρησιμοποιείτε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην χάρτινη συσκευασία και τη φιάλη. Πετάξτε το υπόλοιπο διάλυμα μέσα σε 90 ημέρες μετά το άνοιγμα της φιάλης. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από παιδιά.

 


Υαλουρονικό οξύ, sulfobetaine, poloxamine, βορικό οξύ (boric acid), βορικό νάτριο (sodium borate), δινάτριο του EDTA (edetate disodium) και χλωριούχο νάτριο (sodium  chloride). ιατηρείται με διπλό σύστημα απολύμανσης (polyaminopropyl biguanide 0.00013% και polyquaternium 0.0001%)
η χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά.

300 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης