Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Σαμπουάν / Argeal

Τιμή : € 11,00€ 9,90€


Ducray

Καθημερινό σαμπουάν για λιπαρά μαλλια

- Απορροφά το υπερβολικό σμήγμα
- Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος

Tο σμήγμα παράγεται σε μικρές ποσότητες για να καλύπτει την τρίχα και να προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ορμονικές διαταραχές, stress μόλυνση μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική έκκριση σμήγματος και τα μαλλιά να γίνουν λιπαρά και "βαριά". Προσοχή όμως. Αν λούζετε τα μαλλιά σας καθημερινά θα πρέπει να επιλέγετε σαμπουάν ειδικά για λιπαρά μαλλιά, γιατί ένα ακατάλληλο προϊόν μπορεί να προκαλέσει αντιδραστική έκκριση σμήγματος.

Η υφή του σε μορφή κρέμας επιτρέπει το απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής  και αυξάνει το χρόνο παραμονής δραστικών συστατικών. Η καθημερινή χρήση του σαμπουάν -κρέμα Argeal βελτιώνει την όψη των μαλλιών και ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος.

Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 3 ετών.

 


Το σαμπουάν-κρέμα Argeal με υψηλή συγκέντρωση σε καολίνη (μαλακή Άργιλος), εμποδίζει την παραμονή του στο στέλεχος της τρίχας. Επιπλέον το εκχύλισμα Sabal serrulata ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.

Συνίσταται για συχνό λούσιμο. Ενδείκνυται η χρήση του σε συνδυασμό με το σαμπουάν αγωγής Sabal ή μετά τη διακοπή της αγωγής για διατήρηση της ισορροπίας και έλεγχο των υποτροπών.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Να μην καταπίνεται. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης