Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Σαμπουάν / Squanorm

Τιμή : € 12,00€ 10,80€


Ducray

Σαμπουάν αγωγής κατά της λιπαρής πιτυρίδας.

Η πιτυρίδα οφείλεται στη μη φυσιολογική απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής λόγω της υπερβολικής ανάπτυξης μυκήτων (τύπου Malassezia). Όταν  τα λέπια πέφτουν στα ρούχα πρόκειται για ξηρή πιτυρίδα. Η λιπαρή πιτυρίδα συνοδεύεται συχνά από κνησμό και ερυθρότητα. Το σαμπουάν αγωγής SQUANORM ΛΙΠΑΡΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίζει όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για τη λιπαρή πιτυρίδα. Το σύμπλοκο Kertyol είναι ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών κατοχυρωμένος από την από την Pierre Fabre, που μειώνει τον κνησμό και την ερυθρότητα γρήγορα και με διάρκεια.

Το SQUANORM ΛΙΠΑΡΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ είναι ευχάριστο στη χρήση και έχει διακριτικό άρωμα. Η αποτελεσματικότητα του έχει επιβεβαιωθεί με πολυάριθμες κλινικές μελέτες.

 


- Το σαλικυλικό οξύ βοηθά να απομακρυνθούν τα λέπια από το τριχωτό της κεφαλής, ενώ

- Το εκχύλισμα Sabal Serrulata ρυθμίζει  την έκκριση του σμήγματος  και καθυστερεί την επαναλίπανση της τρίχας. Η απαλή κσθαριστική του βάση πλούσια σε iroctone olamine εξυγιαίνει, συμπληρώνει τη δράση , καθαρίζει με απαλότητα και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

Συστήνεται να χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες τουλάχιστον. Ενδιάμεσα ή στη συντήρηση ενδείκνυται το σαμπουάν Elution κτάλληλο για ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

200 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης