Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Πεπτικά βοηθήματα / NUTRASEC 90 tabs

Τιμή : € 34,85€ 31,36€


Natures Plus

Φόρμουλα με ένζυμα και αλγινικό νάτριο για προστασία από την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και βελτίωση πέψης. Όταν το υδροχλωρικό οξύ (HCL) ανεβαίνει από το στομάχι στον οισοφάγο, δημιουργείται φλεγμονή και αίσθημα καψίματος. Η εξουδετέρωση του HCL με κλασικά αντιόξεινα φάρμακα προκαλεί ανακούφιση, όμως εμποδίζει την πέψη, επιτρέποντας έτσι σε άπεπτες τροφές να περάσουν στο λεπτό και παχύ έντερο, προκαλώντας ζυμώσεις, αέρια και φουσκώματα. Το αλγινικό νάτριο (από φύκια) που περιέχει το Nutrasec, δημιουργεί ένα ζελέ που επικαλύπτει και προστατεύει τους υπερευαίσθητους ιστούς του οισοφάγου, ενώ επιτρέπει τη δράση του HCL και την καλή πέψη. Επιπλέον, το Nutrasec περιέχει ένζυμα (80.000 μονάδες) που βελτιώνουν περαιτέρω την πέψη: βρομελίνη, παπαΐνη, αμυλάση, λιπάση.


Κάθε ταμπλέτα περιέχει:

Calories 5 g
Total Carbohydrate 2 g
Xylitol 1 g
GastroBlock (sodium alginate, sodium bicarbonate, calcium carbonate, protease 6750 HUT, lipase 1071 FIP, amylase 579 DU) 400mg
Bromelain (from pineapple fruit) (80 GDU) 40 mg
Papain (from papaya fruit) (70,000 units) 35 mg
Apple Pectin 30 mg
Apple Cider Vinegar 12.5mg
Amylase (from brown rice fermentation) (1500 units) 10 mg
Lipase (from brown rice fermentation) (500 units) 10 mg

Άλλα Συστατικά
Στεατικό οξύ, στεατικό μαγνήσιο, saw palmetto berry, φυσική γεύση μέντας, φύλλο μέντας, ginger, σπόρους μάραθου, φύλλα δεντρολίβανου, δυόσμος

Δεν περιέχει
Μαγιά, σιτάρι, σόγια, γάλα, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Μία ή περισσότερες (μέχρι 3) ταμπλέτες μετά το γεύμα, μαζί με ένα ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε τις 15 ταμπλέτες το 24 ωρο. 

Προειδοποίηση: Εάν παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Εάν τα συμπτώματα των πεπτικών διαταραχών επιμένουν για πάνω από 2 εβδομάδες σταματήστε τη χρήση και συμβουλευθείτε ένα γιατρό. Η χρήση από άτομα κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπεται χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

90 μασώμενες ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης