Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Συμπληρώματα / SKINNY MINI 90 veg.caps

Τιμή : € 66,70€ 60,00€


Natures Plus

Εξαιρετική φόρμουλα πολλαπλής δράσης. Συστατικά: βιταμίνη Β12:  απαραίτητη για το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων. CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ): συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, βοηθάει στη βελτιώση του μυικού συστήματος όσων ασκούνται. Πολύ ευεργετικό για την υγεία. Πολυνικοτινικό χρώμιο (καμία σχέση με τη νικοτίνη!): Βοηθά στην κάυση του λίπους και στη μείωση της βουλιμίας. Μίγμα βοτάνων (Guarana, Spirulina, Cacao, Green tea): διεγείρει το μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας χωρίς να ερεθίζει τα νεύρα όπως η καφεΐνη. Rhodiola rosea: είναι λιποδιαλυτική, αυξάνει την αντίσταση στο στρες και την κόπωση, είναι ευεργετική για την καρδιά και τον εγκέφαλο. Bioperine: βελτιώνει σημαντικά την απορρόφηση και αξιοποίηση των άλλων συστατικών της φόρμουλας.

Συνήθης χρήση:
Δύο κάψουλες μια φορά την ημέρα με ένα ποτήρι νερό. Εαν οι κάψουλες ληφθούν μισή ώρα πριν το φαγητό βοηθούν στη μείωση της όρεξης. Προφυλάξεις: Να μην λαμβάνεται το βράδυ. Να μην λαμβάνονται πάνω από 4 κάψουλες την ημέρα. Δε συνιστάται σε έγκυους, θηλάζουσες, αλλεργικούς στη σοκολάτα και σε άτομα κάτω των 18 ετών. Δύο κάψουλες του προϊόντος περιέχουν τόση καφεΐνη όσο ένα φλιτζάνι καφέ, περίπου. Συνυπολογίστε την ποσότητα αυτή στην καφεΐνη που ενδεχομένως λαμβάνεται από άλλες πηγές. Υπερβολική λήψη καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, αϋπνία και σε ορισμένες περιπτώσεις, ταχυπαλμία.

Δύο κάψουλες περιέχουν:
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)
500mcg
Chromium (as chromium polynicotinate chloride) 120mcg
Proprietary Skinny Mini Herbal Blend Guarana Seed, Spirulina, Green Orange (Fructus immaturus Citrus aurantium exocarp), Cacao Fruit (Theobroma cacao) (Metabromine), Green Tea (Camellia sinensis leaf)
620 mg
Rhodiola (Rhodiola rosea root) (with standardized rosavin, salidroside, polyphenols, beta-vicianosides, rosin and rosarin) 250 mg
CITRIMAX (Garcinia cambogia fruit extract, stand. 50% [50 mg] [-]hydroxycitrate) 100 mg
ForsLean (Coleus forskohlii extract) (standardized 10% [10 mg] forskolin)
100 mg
Conjugated Linoleic Acid (CLA) (standardized 1:1 c9-t11:t10-c12) 100 mg
Bioperine (from Piper nigrum fruit) (std. to 95% [0.95 mg] 1-piperoylpiperidine) 1 mg

Άλλα Συστατικά
Φυτική κυτταρίνη, πύριτιο, φυσική χρωστική, απεσταγμένο νερό. Περιέχει σόγια και γάλα.

Δεν περιέχει

Τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Συσκευασία
90 φυτοκάψουλες.


 





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης