Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μαλλιά / Εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης μαλλιών / Dercos Nutri-Reparateur

Τιμή : € 15,00€ 12,00€


Vichy

Μάσκα εντατικής θρέψης και επανόρθωσης. Λαμπερά μαλλιά, μεταξένια απαλότητα.

Τα υγιή μαλλιά αποτελούνται από κερατίνη και λιπίδια, 2 συστατικά απαραίτητα για την ακεραιότητα της τρίχας. Κάτω από την επίδραση των εξωτερικών επιθέσεων (βούρτσισμα, επαναλαμβανόμενες βαφές, ακτίνες UV...) η φυσική προστασία της τρίχας φθείρεται: τα μαλλιά ξηραίνονται και η τρίχα καταστρέφεται. Τα εργαστήρια Vichy συνδύασαν για 1η φορά τις πλούσιες θρεπτικές ιδιότητες 3 φυτικών ελαίων με τη δύναμη ενός συμπλέγματος κερατίνης που θρέφει εντατικά τα μαλλιά και ενισχύει την ίνα της τρίχας για υγιή μαλλιά.

Αποτέλεσμα: Εντατική θρέψη και επανόρθωση που χαρίζει στα μαλλιά υγιή λάμψη και μεταξένια απαλότητα. Υποαλλεργική σύνθεση ενισχυμένη με φίλτρα προστασίας UV για τη διατήρηση της λάμψης των βαμμένων μαλλιών.

Αποτελεσματικότητα και υψηλή ανοχή. Ενεργά δραστικά συστατικά εμπνευσμένα από τη Δερματολογία. Περισσότερη καλλυντική ευχαρίστηση στη χρήση

 


Εφαρμόστε μετά το λούσιμο αφού έχετε στραγγίξει τα πολλά νερά από τα μαλλιά. Αφήστε τη να ενεργήσει για 1 λεπτό, ξεπλύνετε προσεκτικά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάπα ξεπλύνετε αμέσως.
Για ολοκληρωμένη περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το Σαμπουάν Θρέψης και Επανόρθωσης.

200 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης