Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Χείλη / HYDRA-CHRONO+ LÈVRES

Χρώμα :
Τιμή : € 15,00€ 10,50€
 


Lierac

Balm χειλιών θρέψης & επανόρθωσης

Δύο ακαταμάχητα balm για όμορφα λαμπερά χείλη (1) και για ιριδίζον χρώμα (2) που προσαρμόζεται στον τόνο των χειλιών σας. Είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και ένα καλλυντικό φροντίδας χειλιών που εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, με διακριτικό αποτέλεσμα. Ένα μικρό κόσμημα για την τσάντα σας, που θα το έχετε πάντα μαζί σας.

Για την HYDRA-CHRONO+ LÈVRES, τα Εργαστήρια LIERAC επέλεξαν ένα κοκτέιλ από τα καλύτερα συστατικά που προσφέρουν στα χείλη όγκο, επανόρθωση, προστασία, ενυδάτωση και τροφή.

Επανορθωτική, ενυδατική, θρεπτική φροντίδα που προσφέρει όγκο στα χείλη. Τα χείλη προστατεύονται από τις εξωτερικές επιθέσεις, γίνονται λεία, απαλά και χυμώδη. Εξαλείφει την αίσθηση τραβήγματος και το σκάσιμο των χειλιών.

Αποτέλεσμα: Χείλη για φίλημα, ελκυστικά, ανανεωμένα, λαμπερά και χυμώδη!

Με την εφαρμογή του ροζ gloss, το αποτέλεσμα είναι διάφανο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, τα χείλη αποκτούν μία ροζ απόχρωση που προσαρμόζεται στον τόνο των χειλιών σας.

Σε δύο αποχρώσεις:

(1.) Χωρίς χρώμα
(2.) Ροζ ιριδίζον gloss

 


Φυσικό κερί τριαντάφυλλου: Διαθέτει αναρίθμητες καταπραϋντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα χείλη. Το κερί τριαντάφυλλου απλώνει ένα προστατευτικό φιλμ στα χείλη που τα καταπραΰνει.

Βούτυρο karité και βούτυρο κακάο: Τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά συστατικά για την επανόρθωση, την ενυδάτωση και τη θρέψη των χειλιών.

Céramides HO3: Συστατικά με δομή εφάμιλλη των φυσικών céramides, που προστατεύουν την επιδερμίδα από τη διεπιδερμική απώλεια νερού, σχηματίζοντας ένα φυσικό φράγμα προστασίας από τις εξωγενείς ουσίες, προσφέροντας κυτταρική συνοχή και ανακούφιση στο σκάσιμο των χειλιών.

Βιταμίνες Α & Ε με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και βιταμίνη F που προσφέρει ανάπλαση και επανόρθωση.

Αντηλιακά φίλτρα SPF15 που προστατεύουν τα χείλη από τις ακτίνες UV και τελειοποιούν τη δράση προστασίας και επανόρθωσης.

Πιγμέντα που ενισχύουν το χρώμα εξαρτώμενα από το pH (2): Ανάλογα με το pH που έχουν τα χείλη κάθε γυναίκας, τα πιγμέντα αποκτούν την ιδανική απόχρωση που είναι προσαρμοσμένη στον τόνο των χειλιών τους.

Απλώστε το balm στα χείλη όσο συχνά το έχουν ανάγκη.  3 τελετουργίες ομορφιάς:
«Βασική»: Κάνει τα χείλη απόλυτα λεία και λαμπερά πριν από την εφαρμογή του κραγιόν.
«Νύχτας»: Σε πλούσιο στρώμα το βράδυ για έντονη 24ωρη επανόρθωση που διαρκεί. (1)
«Φυσική»: Απλά φορέστε το στα χείλη σας για λάμψη, ομορφιά και χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο των δικών σας χειλιών. (2)

stick 3 g




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης