Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Αδυνατιστικά / Εξωτερική χρήση / SIZE ONE EXTRA SHAPE 200ml

Τιμή : € 29,60€ 23,68€


Power Ηealth

Η κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγωγή που ‘’’χτυπάει’’ το συσσωρευμένο λίπος και λεπταίνει τη σιλουέτα σου. Η σύνθεσή της βασίζεται στο Pink PepperSlim ένα συμπυκνωμένο έλαιο από ροζ μούρα. Σε συνδυασμό με άλλα φυσικά ενεργά συστατικά -έλαιο πράσινου τσαγιού, εκχυλίσματα ελιάς, τσεντέλλας και ιπποκάστανου- συμβάλλει στην τοπική αποσυμφόρηση υγρών και τοξινών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και κάνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό. Η αδυνατιστική δράση του αποδεικνύεται με κλινική μελέτη σύμφωνα με την οποία: Ενεργοποιεί τη λιπόλυση, εμποδίζει την αποθήκευση λίπους τοπικά, μειώνει την περιφέρεια σε μέση, κοιλιά, γοφούς & μηρούς, ενισχύει τοπικά τη μικροκυκλοφορία Και για εσένα που βιάζεσαι λίγο περισσότερο ή… προνοείς και δεν το αφήνεις τελευταία στιγμή, μπορείς να συνδυάσεις τη Size One Extra Shape με το συμπλήρωμα διατροφής Size One, για ένα λεπτό, όμορφο και σφριγηλό σώμα.

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε την κρέμα πρωί και βράδυ στα επίμαχα σημεία (μέση, γοφούς, μηρούς, κοιλιά) με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν.

Ενεργά συστατικά

Pink PepperSlimTM (έλαιο από ρόζ μούρα), έλαιο πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα ελιάς, εκχύλισμα τσεντέλλας, εκχύλισμα ιπποκάστανου

Δεν περιέχει
παραμπενς, συνθετικά έλαια, αιθανολαμίνες, προπυλενογλυκόλη, χρωστικές ουσίες.

Συσκευασία
250ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης