Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / BEAUTY IN & OUT
30caps

Μέγεθος :
 


Power Ηealth

Η Anti-ageing Formula συνδυάζει ιδανικά τα οφέλη ενός αντιγηραντικού συμπληρώματος διατροφής και τις πολύτιμες καλλυντικές ιδιότητες ενός αντιγηραντικού ορού, για θεαματικά αποτελέσματα. Δύο μοναδικές συνθέσεις που περιέχουν υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και φυσικά συστατικά. Τώρα, για πρώτη φορά έχετε δύο προϊόντα, εσωτερική και εξωτερικής δράσης, που σας προσφέρουν "συντονισμένα" ολοκληρωμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική αγωγή που χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα, για ένα πρόσωπο που λάμπει από υγεία και ομορφιά.

Anti-ageing Capsules 30caps - Εσωτερική Δράση: 
Συμπλήρωμα διατροφής με Υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα από ρόδι και σταφύλι, Q10, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία με ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Προσφέρει "εσωτερικά" στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα σας για να πολεμά το χρόνο.

Anti-ageing Serum 30ml - Εξωτερική Δράση: Αντιγηραντικός ορός με Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους πλούσιος σε φυσικά συστατικά και βιταμίνες C και E που χαρίζει άμεσα σφριγηλότητα, αντιρυτιδική προστασία και λάμψη στο πρόσωπo.


Ενεργά Θρεπτικά Συστατικά ανά κάψουλα:
Εκχύλισμα ροδιού 150 mg, Βιταμίνη C 45mg (100% ΣΗΠ*), Υαλουρονικό Οξύ 40mg, Βιταμίνη E 30mg (300% ΣΗΠ*), Προανθοκυανιδίνες (από εκχύλισμα σταφυλιού) 20mg, Βιταμίνη B5 6mg (100% ΣΗΠ*), Συνένζυμο Q10 5 mg, Χαλκός 1,1mg (100% ΣΗΠ*), Σελήνιο 55μg (100% ΣΗΠ*), Βιοτίνη 50 μg (33% ΣΗΠ*).

(Capsules) Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση προ φαγητού, ως συμπλήρωμα διατροφής. Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

(Serum) Εφαρμόστε λίγες σταγόνες από τον αντιγηραντικό ορό σε πρόσωπο και λαιμό. Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί τελείως από την επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ο αντιγηραντικός ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Δερματολογικά Ελεγμένο. Δεν περιέχει parabens.

30 κάψουλες/ ορός 30 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης