Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / MENS- X COMPLEX 24 sticks

Μέγεθος :
 


Power Ηealth

Στυτική Δυσλειτουργία: Το Mens-X complex αντιμετώπιζει την στυτική δυσλειτουργία και βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα με φυσικό τρόπο. Παράλληλα η σύνθεση του με L- Αργινίνη και άλλα θρεπτικά συστατικά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία και διατηρεί την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων. Ακολουθώντας την αγωγή  Mens-Χ complex, θα έχεις  βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητα και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μετά από Κλινική Αξιολόγηση του Mens-X, σε διάστημα 30 ημερών, αποδείχτηκε ότι το 96% των συμμετεχόντων βελτίωσαν σημαντικά τη σεξουαλική τους δραστηριότητα και το 100% των συμμετεχόντων είχαν βελτίωση στην ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης.


 Σύνθεση ανά stick
 L-Αργινίνη  2.000mg
 L-Ιστιδίνη  20mg
 Ψευδάργυρος  5mg
 Βιταμίνη C  45mg
 Προανθοκυανιδίνες από κόκκινο σταφύλι 0,95mg

* Σ.Η.Π. : Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Συστατικα
Δεξτρόζη, Ινουλίνη, Κιτρικό Οξύ, Ασκορβικό Οξύ, Σουκραλόζη, β- καροτένιο, Άρωμα lime.

Αδειάστε το φακελάκι σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το μόλις διαλυθεί πλήρως. Λαμβάνετε 2 φακελάκια Mens-X Complex την ημέρα, είτε και τα δύο μαζί σε ένα ποτήρι, είτε δύο ξεχωριστά στη διάρκεια της ημέρας, κατά προτίμηση με γεμάτο στομάχι. 

Προσοχή: Το προϊόν αυτο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από άτομα που παρουσιάζουν αγγειακή στένωση ή στυτική δυσλειτουργία . Σε περιπτώσεις σακχαρώδους διαβήτη θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η περιεκτικότητα του σκευάσματος σε υδατάνθρακες. Ασθενείς με προβλήματα στα νεφρά ή/και στο ήπαρ, θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν τη λήψη.

24 φακελάκια.




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης