Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Διατροφής συμπληρώματα / PROTECOR 250ml

Τιμή : € 20,65€ 16,52€


Power Ηealth

Το Protecor είναι ένα 100 % φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την προστασία της καρδιάς, με ρόδι, κόκκινο σταφύλι και καρπό κράταιγου, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε και το Μαγνήσιο. Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση των φρούτων του κράταιγου, του ροδιού και του κόκκινου σταφυλιού, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε και το μαγνήσιο, αποτελούν έναν ασφαλή και φυσικό συνδυασμό για την προστασία των αγγείων και της καρδιάς. Το Protecor απευθύνεται σε ενήλικες, ηλικίας άνω των 35 ετών (άνδρες και γυναίκες), που κάνουν καθιστική ζωή, καπνίζουν, κάνουν κακή διατροφή ή έχουν κληρονομικότητα σε καρδιαγγειακά νοσήματα.


Ανά Δόση 20ml

Βιταμίνες / Μέταλλο       ανά 20 ml       % Σ.Η.Π. (*)

Μαγνήσιο                            189 mg                63 %

Βιταμίνη Ε                           10 mg                  100 %

(*) Σ.Η.Π. : Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη.

Συστατικά
Πολτός από καρπό κράταιγου (32%), νερό, γλυκονικό μαγνήσιο, συμπύκνωμα σταφυλιού (6,8%), εκχύλισμα χαρουπιού, συμπύκνωμα βερίκοκου, συμπύκνωμα ροδιού (4%), συμπύκνωμα μάνγκο, συμπύκνωμα μήλo, φυσικό άρωμα, χρωστική προερχόμενη από εκχύλισμα καρότου και βατόμουρου, συμπύκνωμα λεμονιού, εκχύλισμα από φλοιό κόκκινου σταφυλιού (0,2%).

Δεν περιέχει
Πρόσθετη ζάχαρη, αλκοόλη, χημικά πρόσθετα, συντηρητικά, χρωστικές, γλουτένη και λακτόζη.

Ένα κυπελάκι (20ml) την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από το φαγητό. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε χρήση. Επειδή το Protecor δεν περιέχει συντηρητικά, όταν ανοιχτεί φυλάσσεται στο ψυγείο και πρέπει να καταναλωθεί εντός 4 εβδομάδων. Τοποθετείτε τη φιάλη στο ψυγείο μετά από κάθε χρήση.

250ml  σε γυάλινο φιαλίδιο.




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης