Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Βιταμίνες B / Calcium Pantothenate 500mg Time Release (Vitamin B5)
60 tabs

Τιμή : € 18,10€ 14,48€


Lamberts

Το όνομα pantothenic προέρχεται από τη λατινική λέξη “Panthos” (έχει ρίζα Ελληνική) που σημαίνει παντού και συχνά αναφέρεται στη Βιταμίνη Β5. Η Β5 λειτουργεί σαν συστατικό στοιχείο του ενζύμου Co-Enzyme A το οποίο είναι βασικό για την απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Επίσης, το παντοθενικό οξύ συμμετέχει στην παραγωγή των αντισωμάτων και για αυτό είναι απαραίτητο για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Το παντοθενικό οξύ είναι απαραίτητο για την παραγωγή της κορτιζόλης από τα επινεφρίδια. Αυτή η στεροειδής ορμόνη έχει μεγάλη σημασία γιατί βοηθάει τον οργανισμό να καταπολεμήσει το στρες. Συνεπώς, οι γιατροί συνιστούν 500mg παντοθενικού οξέος σε άτομα που δουλεύουν και ζουν σε υψηλά απαιτητικές συνθήκες. Κατάλληλο για χορτοφάγους.


Κάθε ταμπλέτα αποδίδει:
Pantothenic Acid (as Calcium Pantothenate) 500mg

Ταμπλετοποίηση με:
Microcrystalline Cellulose, DiCalcium Phosphate, Calcium Carbonate Prep., Hydroxypropyl Methylcellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Iron Oxides & Titanium Dioxide, Glycerin), Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate.

Αυτές οι ταμπλέτες βαθμιαίας απελευθέρωσης έχουν συγκεκριμένη χημική δομή ώστε να απελευθερώνουν τα συστατικά τους σταδιακά μέσα σε 6 με 8 ώρες.

Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό δε πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

60 ταμπλέτες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης