Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Βιταμìνες/Συμπληρώματα / Ειδικά συμπληρώματα / BIO-COLON 20 caps

Τιμή : € 11,35€ 9,08€


Power Ηealth

Το Bio-Colon στοχεύει στην υποστήριξη της φυσικής χλωρίδας του εντέρου και την άμεση ανακούφιση από τη διάρροια. Περιέχει βιολογικώς ενεργά. πλούσια σε ένζυμα κύτταρα σακχαρομύκητα Hansen και βιολογικώς ενεργά γαλακτικά βακτήρια L (+) Lactobacilus acidophilus, τα οποία αναπτύσσονται στο έντερο και βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα. Επιπλέον, η προτεινόμενη δοσολογία του Bio-Colon καλύπτει πλήρως τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού στις βιταμίνες Β1, Β2, Β6.


Βιταμίνες        Ανά κάψουλα         % ΣΗΠ (*)

Β1                    0.25mg                      22.7%

Β2                    0.35mg                      21.9%

Β6                    0.5mg                        33.3%

(*) ΣΗΠ= Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Συστατικά
Saccharomyces cerevisiae Hansen CBS 5926 (ειδικά κύτταρα μαγιάς) 2 x 109 βιολογικώς ενεργά κύτταρα (66%), Lactobacilus acidophilus L(+) (3%), φυτική κυτταρίνη 72 mg, βιταμίνη Β1 , βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β6.

Δεν περιέχει
Λακτόζη

2 κάψουλες τρεις φορές την ημέρα, πριν ή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Για την ενίσχυση  της εντερικής χλωρίδας συνεχίστε για μερικές ημέρες λαμβάνοντας 1 κάψουλα τρεις φορές την ημέρα, πριν ή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να ανοίξετε την κάψουλα και να αναμίξετε το περιεχόμενό της με το γεύμα σας. Να μη διαλύεται σε ζεστά ροφήματα, προκειμένου να μην καταστραφούν τα περιεχόμενα κύτταρα του σακχαρομύκητα και τα γαλακτικά βακτήρια.

20 κάψουλες




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης