Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Παιδική/Βρεφική φροντίδα / Καθημερινή περιποίηση / Hydrovit Baby Liquid Talc

Τιμή : € 9,70€ 8,73€


Hydrovit

Η HYDROVIT Baby Liquid Talc είναι μια εξαιρετικά απορροφητική και αποτελεσματική υγρή πούδρα, ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα των νεογνών.

Περιέχει Αλλαντοΐνη, ουσία με μαλακτικές και εηουλωτικές ιδιότητες και Πανθενόλη, ουσία με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεΐς ιδιότητες.

Στο Σκουαλένιο οφείλονται οι Βακτηριοστατικές ιδιότητες.

Η Βιταμίνη Ε και το β-καροτένιο του ελαίου Prunusarmeniaca έχουν εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, Βοηθούν στο να διατηρείται το δέρμα υγιές και ελαστικό, προάγοντας την επούλωση.

Η HYDROVIT Baby Liquid Talc αφήνει ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα στο δέρμα και προσροφά την επιφανειακή υγρασία χάρη στο φυσικό, θρεπτικό παράγοντα Oryza sativa starch.

Η HYDROVIT Baby Liquid Talc, λόγω των συστατικών της, προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα τις ευαίσθητες και τρυφερές επιδερμίδες από ερεθισμούς, δερματίτιδες, ηλιακά, θερμικά ή χημικά και μηρογεννητικά ερυθήματα. Είναι ιδανική για την προστασία από τις φλογώσεις, τις επιμολύνσεις και τις τριβές που προκαλούνται από την πάνα των βρεφών.

Xρήση: Εφαρμόστε ικανή ποσότητα και χρησιμοποιήστε όσο συχνά χρειάζεται.

Χωρίς parabens και χρώμα
Ιδανικό για νεογνά, βρέφη και παιδιά
Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25°C

Συστατικά: Aqua, Oryza sativa starch, Squalene, Prunus armeniaca kernel oil, Triheptanoin, Silica, Trilaureth-4 phosphate, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Allantoin, Panthenol, Caprylyl glycol, Parfum, Phenylpropanol,Tocopherol-Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Disodium EDTA

100 ml
 





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης