Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Παιδική/Βρεφική φροντίδα / Ειδική περιποίηση / Hydrovit Baby Shampoo & Bath

Τιμή : € 12,20€ 10,98€


Hydrovit

Ηπιο υγρό καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα των βρεφών.

Είναι εμπλουτισμένο με ουσίες, όπως Αλλαντοΐνη και Πανθενόλη, που έχουν αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αντιερεθιστικές και ενυδατικες ιδιότητες.

Η Βισαβολόλη, συστατικό το οποίο προέρχεται από το χαμομήλι, προσδίδει αντιφλογιστική, αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, ενώ το εκχύλισμα χαμομηλιού είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες.

To HYDROVIT Baby, χάρη στους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες που περιέχει, αφήνει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα και στο τριχωτό Tns κεφαλής των βρεφών. Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του ατοπικού δέρματος. Προλαμβάνει και βελτιώνει τα συμπτώματα ερεθισμού του δέρματος, όπώς ξηρότητα, απολέπιση, κνησμό και ερύθημα.

Χρήση: Κάνετε επάλειψη με το HYDROVIT Baby σε βρεγμένο δέρμα και τριχωτό κεφαλής μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός και ξεπλύνετε καλά.

Χωρίς parabens, σαπούνι και χρώμα.
pΗ που δεν ερεθίζει τα μάτια.
Ιδανικό για νεογνά, βρέφη και παιδιά.
Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25°C

Συστατικά: Aqua, Sodium lauroamphoacetate, Sodium laureth sulfate, Polyquaternium-10, Sodium lauroyl glutamate, Coco-betaine-Sodium cocoyl isethionate-Sodium methyl cocoyl taurate, PEG-12Q methyl glucose dioleate, Glyceryl caprylate, Chamomilla recutita extract-Propylene glycol, Parfum, Allantoin, Panthenol, Bisabolol, Citric acid

200 ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης