Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Σώμα / Καθαρισμός / Hydrovit Mild Softsoap

Τιμή : € 16,10€ 14,50€


Hydrovit

Ήπιο υγρό καθαρισμού προσώπου και σώματος 

To Hydrovit Mild Softsoap είναι ένα ήπιο υγρό καθαρισμού προσώπου, σώματος και τριχωτού κεφαλής. Έχει  μελετημένη σύνθεση και ουδέτερο ως προς το δέρμα pH 5.5, ώστε να μην διαταράσσει τη φυσιολογική του ισορροπία.

Το Hydrovit Mild Softsoap, λόγω των συστατικών του χρησιμοποιείται καθημερινά σε περιόδους ακμής και στην αποθεραπεία της, σε ευαίσθητο, προβληματικό δέρμα, σε δερματίτιδες εξ επαφής, σε ατοπίες σε ιδρώες και σε περιπτώσεις δυσανεξίας σε κοινά σαπούνια. Είναι ιδανικό σε περιγεννητική ξηρότητα κατά την εμμηνόπαυση, σε ερεθισμένη επιδερμίδα και μετά από γυναικολογικές επεμβάσεις.

Δεν προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα
Δεν περιέχει σαπούνι, χρώμα, άρωμα
Ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενήλικες
Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.
Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25°C

 

 


Ουρία, ουσία με αντισηπτική, μαλακτική και έντονη ενυδατική δράση και Γαλακτικό οξύ, ουσία που ενυδατώνει, ρυθμίζει και επαναφέρει το pH του δέρματος στα φυσιολογικά όρια. Ο συνδυασμός των δύο αυτών ουσιών χρησιμοποιείται ευρέως κατά της ξηροδερμίας. Τα υδρόφιλα αμινοξέα, Σερίνη και Γλυκίνη δεσμεύουν και συγκρατούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, ενώ η Βεταΐνη είναι ήπιος καθαριστικός παράγοντας που αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή. Η Γλυκερίνη ως υγροσκοπική ουσία, συγκρατεί τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Κάνετε επάλειψη σε βρεγμένο δέρμα μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός και ξεπλύνετε καλά.

150 ml




Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης