Κατηγορίες




Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας
 

Καλλυντικά / Μάτια / Κρέμες / Hyalouron Eye Contour

Τιμή : € 23,60€ 21,24€


Eubos

Κρέμα - serum για τη μείωση των ρυτίδων του ευαίσθητου περιγράμματος των ματιών.

Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα ίου περιγράμματος των ματιών, αλλά κατάλληλο και σαν βάση make up. Με τον καινοτόμο συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών ουσιών γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους, επανορθώνει το δέρμα και το λειαίνει. Βελτιώνεται σημαντικά η ικανότητα να συγκρατείται η υγρασία του δέρματος καθώς και η γενική κατάσταση του.

Περιέχει ένα ιδιαίτερα συμβατό βιοενεργό Υαλουρονικό οξύ και Matrixyl®. Τρέφει όπως μία πλούσια κρέμα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπως ένα serum.

Με δράση Soft Focus: Ειδικά μικροσφαιρίδια διαχέουν το φως, κάνοντας τις λεπτές γραμμές να φαίνονται απαλότερες. Χάρη σε αυτή τη δράση, το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο απαλό αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το συστατικό Liftonin®, ένα σύμπλεγμα σύσφιξης του δέρματος μετανίνες από βελανιδιά και εκχύλισμα κεχριού, πλούσιο σε βιο-ενεργή σιλικόνη, καταπραΰνει το δέρμα, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και ενισχύει τη δομή του δέρματος.

Τα συστατικά Cupuacu Butter και Shea Butter τρέφουν εντατικά, απαλύνουν το δέρμα και προστατεύουν από την απώλεια υγρασίας και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους.

15 ml





Kαλάθι Αγορών


Βιταμίνες


Άρθρα




Προσφορές
Ο φαρμοκοποιος σας προτείνει
Η αισθητικος σας προτεινει:


      Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης